Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP4] Last Chaos 300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mk4GHJK.gif

Serwer startuje 02/12/2016 o 20:00. Po starcie uzupełnie temat podstawowymi informacjami.

Link do strony serwera: KLIK

Link do rejestracji: KLIK

Ogólne staty serwera nie zostały nigdzie podane, są one autorsko dobrane pod serwer. Nie za łatwo, nie za trudno. Serwer medium.

Prezentacja oficjalna projektu:

mk4GHJK.gif

FElDd.png

fQRCg.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo, bardzo dużo ludzi edytuje umiejętności. Trochę się posrało na serwerze.

Dokładnie Pograłem 1 dzień Dużo osób leci na botach A także maja przyśpieszone animacje na skillach lub całkiem usunięte 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam nadzieje że warna nie dostane 

-Update 14.01.2017

PvP System:

-Exrogue Invisible changed to Rogue Invisible
- Witch DMG is increased now
- Hunter DMG is increased now
- Hunter has 2-3k eva less than Assassine
- Elementalist DMG is increased now
- NS Single Target DMG is increased now

New Contant:

- Akan Temple Monster's lvl ade increased now
- 300 Runes are added
- Krilo Wings are added
- Akan Affinity are added
- PvP Token are added (droprate: 50%)
- PvP Affinity is added
- PvP Shop is added
- C2 Cover Shops are added
- C2 Cover are added
- C2 Bosses are added only on ch3 and their Spawntime is 10 minutes

Any other Business:

- Cash Bosses drop again 200 cash tickets
- Cash Ticket droprate is decreased to 60 %
- Andoran Quests are fixed now
- Artefact Event is fixed now
- Duals Atk set to the old seals
- Elephant Quest is fixed now
- Hit Rate and Eva Amor is deleted
- Deleting friends is possible again
- Phoenix needs 30 free inventoryslots
- Set focus edit box = false on close
- 300 siege has now a cover and the owner get gold now

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Gra Ktoś Tam? :) :) :)

Jakieś 350 + ludzi z czego pewnie 1/2 to boty dla cashu :) 

ubh6c.png
Opublikowano

Gra Ktoś Tam? :) :) :)

Jakieś 350 + ludzi z czego pewnie 1/2 to boty dla cashu :)

Nie powiedziałbym że tyle to boty dla cashu . Być może zawyżają liczniki Ale też jest grupka botów pod cash Ale to mało opłacalne gdyż jest opcja AFK cash Czyli dostajesz o polowe mniej cashu bedąc AFK . Osobiście sam mam tylko 3 konta . Główne /Sklepik/Mieszanie kamieni . Posprawdzałem ile leci cashu na afk i dla mnie jest to nieoplacalne 

Mój komputer:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam sorki za podbicie własnego starego posta Ale chce się dowiedzieć ile osób aktualnie gra na serwerze I czy duzo polaków nadal gra 

Mój komputer:

Opublikowano

Witam sorki za podbicie własnego starego posta Ale chce się dowiedzieć ile osób aktualnie gra na serwerze I czy duzo polaków nadal gra 

Teraz już gra strasznie mało. 

Lepiej poszukaj sobie czegoś innego :)  

ubh6c.png
Opublikowano

Co byś polecał Bo na globalu może z 10 osób jest 

Mój komputer:

Opublikowano

Co byś polecał Bo na globalu może z 10 osób jest 

Jak dla mnie nie ma ciekawych serwerów na ten moment. 

Poszukaj dobrze, a może coś znajdziesz :) 

ubh6c.png
Nowicjusz
Opublikowano

Jakiś tydzień lub dwa temu był wyciek około 2000 userów (owner trzyma hasła niezaszyfrowane 1.0 ), ale serwer nadal ma się dobrze z tego co widzę. Ponad 300 osób online dziś było.

• Aive zmienił(a) tytuł na [Last Chaos] [EP4] Last Chaos 300

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...