Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakiej stronie najłatwiej się wzbogacic?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zrobiłem profit na CSGOSTRONG i to całkiem niezły, ale wiedziałem kiedy wyjść. Jak dobrze się wczujesz i poprzewidujesz schematy (dla mnie to ez) to spokojnie zarobisz, a suma 25 euro pozwoli ci na metodę podwajania z dość długą ilością bezpiecznych powtórzeń.

Opublikowano

No ja grałem tak, że próbowałem odgadnąć schemat, patrzyłem na popularne akcje, które robi strona, kiedy zazwyczaj jest train (nie grałem trainów, no może raz). Jak przegrywałem to spokojnie stawiałem dalej, a jak przegrałem np. 3 razy pod rząd to już szło podwajanie i i tak w końcu byłem na +. Stawiaj głównie na jeden kolor (głównie, nie tylko), ale nie tak że cały dzień na jeden. Musisz wyczaić kiedy dany kolor jest "popularny". Rano może być czarny, wieczorem przez godzinę czerwony itd. Musisz to wyczaić.

W jeden wieczór z 8 euro zrobiłem 50 i już nigdy nie wróciłem do gry : ). Mogłem stawiać większymi sumami, mogłem już mieć DLorki w EQ gdybym zaryzykował bardziej, ale po co :).

Jak masz 25 euro to spokojnie możesz się tak bawić, jak masz mózg to zarobek gwarantowany na 100%. Tylko nie odpierdalaj i nie wchodź za duże ilości na początek. Stawiaj po 1-2 euro. Jak już podwoisz ilość hajsu to próbuj za 5 itd.

Opublikowano

Ja chciałbym tylko zyskac 6 ojro żeby kose najtańsza kupic Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Nigdy nie ma pewnego zarobku. Polecam ci wejść na 2/3 strony, wpłacić tam po $0,5 i na tej stronie, na której zrobisz z tego hajsu $1,5 tam graj. Nie ma stron, na których pattern jest łatwiejszy do odgadnięcia, po prostu na jednej stronie masz większego farta a na drugiej nie masz go w ogóle (dla przykładu na double'u przej**** jakieś pół roku temu $30 (nic mi nie wchodziło), po czym następnego dnia wszedłem na bodajże csgo2x (czy jakoś tak) i odrobiłem się, bo jakoś patterny fajnie leciały i w większości je przewidywałem, lecz mój mózg się chyba w tamtym momencie wyłączył i mając $50 przegrałem dosłownie WSZYSTKO, także trzeba też wiedzieć kiedy skończyć grać i wypłacić skiny. Skoro potrzebujesz to $6 poleciłbym ci wejść na jakiegoś crasha czy coś w tym stylu (tam gram i wydaje mi się, że jest "łatwiej" z czymś wyjść niż na ruletkach), obstawiać po 100 coinsów, wychodzić przy 2x i jak nie wejdzie grać metodą podwajania. Oczywiście jak wszystko przewalisz nie przychodź do nikogo z reklamacją, bo to jest hazard, tutaj nie ma 100% profitu ;)

Opublikowano

Z małych sum polecam CSGOLABZ, z darmówek kosa(niewypłacona, bo byłem chciwy), i to z wyższej półki (120Euro)

Nie lubię  Anime   :((

ALE TE AVATARY SĄ TAKIE

ZA*EBISTE

SUMA OSTRZEŻEŃ: 15

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...