Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka trybów na jednym serwerze! DYSKUSJA

Kubanos9900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym dziś poruszyć temat kilku trybów na jednym serwerze. Czy waszym zdaniem jest dobrze kiedy na jednym serwerze jest kilka trybów (chodzi mi o hardcor PvP survival itp.)? Moim zdaniem nie jest to dobry pomysł, a wręcz krok do tyłu. Według mnie twórca serwera powinien się skupić na jednym, JEDYNYM trybem. Wpływa to bardziej na rozgrywkę na serwerze (wiesz że administracja coś robi) i atmosferę serwera. O wiele łatwiej zająć się jednym trybem, niż kilkoma trybami. Na takich serwerach tylko 2 lub 3 tryby są grane, a pozostałe są wyrzucane do kosza. Osobiście denerwuje mnie że są nieliczne serwery z jednym trybem i dziwi mnie, że takie serwery z kilkoma trybami są popularniejsze. Lepiej grać na dopracowanym serwerze z jednym trybem, czy na serwerze z kilkoma trybami, które są średnie. 

Zapraszam do dyskusji i chętnie poznam wasze zdanie. :)

Opublikowano

a czemu by nie ? ;x...

jak dla mnie takie servery najlepsze ^_^

najlepsze jak administracja łączy wszystko w jedno ;D wtedy ma sie co robic xD

tylko pytanie czy jest to po prostu gigant na glinianych nogach który pracuje byle jak...

czy jest to zgrane i epickie połączenie wielu różnych trybów gry ;x...

ta pierwsza opcja "nawalenia syfu" nie jest dobra xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...