Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Geek fejk,scam czy inny uj

Arychats

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawi mnie czy ten sklep to fejk. Niby myszka razer za 60zł, a ta strona na FB ma 200tyś like. Help him

Dodany obrazek

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Oczywiście mamy z góry sami wiedzieć o jaką stronę i sklep tobie  chodzi... 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nie podróby tylko oryginały  tylko oem, zresztą należy sobie najpierw sprawdzać i policzyć ile za przesyłkę sie płaci i ile sie czeka. 

Opublikowano

na 100% jakaś podróbka, przecież to nawet nie jest myszka Razera tylko coś od firmy "Gaoma" co wygląda tak jak Razer Abyssus bo ma ten sam znaczek.

Opublikowano

Bez problemu taką myszkę można zarejestrować nawet na podstawie serialu, temat był już zna forum kilka razy. Brak tylko jakichkolwiek gwarancji u producenta, wiec nie pisz bezsensów że to nie oryginał. 

Ta cena na obrazku jest chora bo aktualne nowa w pudełku kosztuje ok 150-200 zł ( stare wersje myszki z 2013 roku ) 

Opublikowano

Bez problemu taką myszkę można zarejestrować nawet na podstawie serialu, temat był już zna forum kilka razy. Brak tylko jakichkolwiek gwarancji u producenta, wiec nie pisz bezsensów że to nie oryginał.

Ta cena na obrazku jest chora bo aktualne nowa w pudełku kosztuje ok 150-200 zł ( stare wersje myszki z 2013 roku )

To kupować czy nie. 63zl z dostawą

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...