Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer z graczami z Polski

Deco12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym dzisiaj zaczać od nowa grać w darkorbit i tutaj pytanie na jakim z serwerów jest najwięcej Polaków na mapach ? myślałem nad jakimś z PL lub Azji 1. Z góry dzięki za odpowiedz :)

Opublikowano

no na skandynawii 2 mam jedyne konto i to nie takie złe bo stara fe jest i nawet mam klan z taką ilością kredytów że jeszcze ze 3 FE by były ale ciężko coś tutaj z graczami z Polski ;/ a jedyni jakich widuje to 20 poziom + chociaż w dzisiejszych czasach to nie tak wiele :D

Opublikowano

no na skandynawii 2 mam jedyne konto i to nie takie złe bo stara fe jest i nawet mam klan z taką ilością kredytów że jeszcze ze 3 FE by były ale ciężko coś tutaj z graczami z Polski ;/ a jedyni jakich widuje to 20 poziom + chociaż w dzisiejszych czasach to nie tak wiele :D

A mnie widujesz ? :D Daj nick to możemy coś zagrać xD

Opublikowano

: °•»D«»Σ«»C«»O«•°  firma VRU

Ostatnio mega rzadko gram ze względu że gra  samemu często mi się nudzi ale wracam co jakiś czas posprawdzać czy jest z kim pograć :P ostatnio z kumplem grałem z tydzień tak do 2 godzin dziennie to zrobiłem full demonów i z ledwo dobitego 14 dobiłem 16 ale już później znowu sam grałem i tak brakuje chęci ;/ Ale teraz eventy wydają się w miarę ciekawe to z chęcią pogram :) Fajny event z demanerami także ale z tego co pamiętam to na INT4 są klany przez które prawdopodobnie można sobie zapomnieć o pobiciu a przez misję i event szukam serwera gdzie jest i dużo Polaków i istnieje szansa na zarobienie i zrobienie całkiem dobrego konta podczas tych eventów :)

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

no nie powiem Skandynawia dosyć fajny serwer i sam tam gram a co do klanu UNS wolę się nie wypowiadać bo jeszcze bana dostane :D

Opublikowano

na pewno działa a stać Cię na DOB ? :D

tak, to nie problem

poza tym mogę komuś też bocić za drobną opłatą :), bo sam nigdy nie będę bocił 24/7

dobra koniec OF.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Jak wystartuje ten klan mpc to możecie dać znać jak się nazywa jakiegoś flaxa z 9lvl mam :P  na skandynawii 2

😅

Opublikowano

Niech ktoś ogarnie TSa klan mogę nawet sam założyć, i proponuję się z firmą dogadać :) osobiście jestem na VRU i uważam że jest to najlepsza firma jak widać po rankingu lecz nie widzę problemu ze zmienieniem jej gdy znajdzie się więcej niż 5 osób do wspólnej gry w każdym razie czekam na wasze propozycje :) dziś dokończę pozaczynane misję i będę w stanie pomagać innym :)

Opublikowano

Dużo tam stoją jakieś fajne rangi? Bo pod jakieś wielkie pvp to chyba nie ma co grać :v

Opublikowano

Zapraszam na najlepszy serwer Global Europa 1 :) jakis czas temu udalo nam sie zgrac w jeden klan 90% topowych Polskich klanów :) Jak nie grasz na GE1 a chcesz zaczac to tez oferujemy rozne akademie na kazdej firmie z duza iloscia kredytow do rozwoju :)

"Life is a one time offer, use it well."

Ambassador marki 7Nutrition England

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...