Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura gamingowa do CSa

TinaMK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Rozgladam sie za klawiatura gamingowa

klawiatura ma sluzyc glownie do CS:GO (ale dobrze by bylo jakby w innych grach tez dzialala, jak np GTA :))

z tego co slyszalem, powinna miec 1ms reakcji i powinna byc mechaniczna tak?

Chcialbym tez aby byla podswietlana (zawsze mi sie to podobalo) lecz by to podswietlanie nie padalo po tygodniu, i nie chce podswietlania na kazdy mozliwy sposob 100 mln kolorow

co do ceny nie mam limitu, chce dobra klawiature pod gry spelniajaca najwazniejsze warunki, a nie efekty jak wyglada (poza zwyklm podswietlaniem) bo nie chce za klawiature placic 800zl:)

co polecacie?

Opublikowano

jak cos nie musi byc tania

wazne jest dla mnie by miala wszystkie najwazniejsze parametry potrzebne do gier szybkich,fps, jak CS:GO i zebym placil za to + za to ze bedzie sluzyc dosc dlugo, a nie za to ze podswietla sie na tyle i tle kolorow :)

Opublikowano

ten roccat ogolnie dupy nie urywa, masz jakies specjalne wymagania co do klawiatury oprocz tego podswietlenia, lub jakies konkretne przelaczniki?

Opublikowano

co do tego wlasciwie jestem zielony, gram bardzo dużo w CS i chcę wyposażyć się w sprzęt najwyższej klasy (w sensie, zeby jesli chodzi o pewne detale nikt nie mial nade mną przewagi)

po prostu z tego co slyszalem to ma mieć 1ms reakcji klawa i byc mechaniczna, obecnie mam logitecha zwyklego za 30zl więc

podświetlanie chcę sam z siebie bo mi sie podoba, lecz zwykle, nie jak reklamują w klawach po 800zl ze moge ustawic 1000 roznych rodzajów podswietlen :)

jestem w stanie nawet zaplacic więcej, jesli ma sluzyc dluugo i spelniac te gamingowe warunki ^^

Opublikowano

No to polecalbym cos w stylu qpad mk-80/85 lub ktoras z cm storm quickfire, ew. ten corsair wyzej tez moglby byc, czysto teoretycznie najlepsze przelaczniki do grania sa redy, wiec jak jestes zielony to raczej cos na nich, ew. idz do sklepu i posprawdzaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...