Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obejście paczki BlazingPack

maroko11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedyś forum dla cheaterów, teraz dla pizdek "Forum nie wspiera piratów, a edytowanie takiego blazingpacka to pirastwo."

Opublikowano

Gościu odpuść sobie, nikt Ci tego nie zrobi, bo;

po primo: Jest to nielegalne, typ napisał na tym forum o tym i założyli mu sprawę,

po secundo: nikomu się to nie udało i najpewniej nie uda

Opublikowano

po primo: Jest to nielegalne, typ napisał na tym forum o tym i założyli mu sprawę,

@AlexsanderARG Zgadzam Się Z tym w 100%

@maroko11 Dodatkowo zobacz sobie post na Facebook'u blazingpack, pisali tam że poprzednie obejścia to były "Złamane zabezpieczenia pluginu" więc zostało to naprawione na takich serwerach jak: CraftCore, MCHC oraz MC4U.

Więc biorą to pod uwagę to nie ma obejścia przynajmniej na te serwery a tak btw. To Po Co psuć tą gre jeszcze bardziej...

Opublikowano

Jest jakiś dowód na założenie sprawy?

Zdaje się, że BlazingPack.pl też łamie EULA.

//obejście paczki prawdopodobnie jest niepubliczne, bo dziura zostałaby załatana w ciągu kilku dni.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jezeli ktos to zrobi to nacieszysz sie tylko chwile .. nie wiem po jaki grzyb .. uczciwe granie jest przyjemniejsze.

Opublikowano

Na pewno jest jakas luka ale to szczerze nie ma sensu, poszukasz poszukasz i od razu jak sie dowiedza zablokuja, z tego co wiem w tym blazingpacku pelno programistow pracuje

Opublikowano

Wielu świetnych i jednych z najlepszych programistów pracuje nad tą paczkę by umilić graczom grę, więc po co to niszczyć ? Dla mnie wielki bez sens. 

Ja sam jeśli bym się zainteresował i znalazł obejście, wolałbym pójść do administratora bp aby mu to zgłosić niż sprzedać jakiemuś gimbusowi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...