Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FiberHost - hosting, który obumiera...

HOMER12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3c3ziLn.png

Witajcie,

czy wiadomo wam coś w temacie pewnego hostingu, który nie dawno tak agresywnie grał o każdego klienta.

Czyżby już umarli?

Chciałem się z nimi skontaktować w zaległej sprawie, ale od miesiąca nikt nie raczył mi odpisać.

Zauważyłem także, że nie można zakupić żadnej usługi na ich stronie http://fiberhost.pl/client/game/game_order.php

Hosting tak czy inaczej był ...owy, ale ... sprawę jedną muszę z nimi skończyć.

Także czy wiadomo wam cokolwiek?

ZglJLga.png

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

O ale dziwne, nie ma żadnej oferty :O przecież tak się promowali na fb. hymmm spróbuj skontaktować się z nimi poprzez fb lub telefonicznie może jeszcze to działa. Jeżeli to nie pomoże to jeszcze jako że jest to hosting powinni podać na stronie adres korespondencyjny więc spróbuj wysłać do nich jakiś list(tylko nie wysyłaj bomby bo to nie przejdzie xD ). 

Opublikowano

Fiberhost nigdy nie cieszył się wysoką jakością serwerów, ogólnie jest dość słabym hostingiem.

Nie dziwię się, że w końcu upadł!

Opublikowano

hosting dziwne ze jesszcze stoi ma kilka bugów przez co mogli zbankrutować pisało sie do nich zeby hajs z konta wyslali na paypal poczym jak dotarł hajs sie do nich na book pisalo zeby to zwrócili i miales hajs x2 albo jak kupiles u nich strone www na miesiac to ona nawet po 1 miesiacu nie wygasala moj kolega kupil stonr ponad 300 dni temu i dalej ja ma dziala mu all a nie oplacil jej lol. Mi sie wydaje ze to ich koniec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...