Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto grać na Classicu?

piechu990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się wgl od 0 zaczynać na vesterisie? Jak zarobić na start?

też serwer pod is, polecam szukać serwerów bez IS np. na hamachi

xDD Co za agent... Ja tam czekam na WoMa dwójkę :D, ewentualnie balmore, ale jakoś mi się nie widzi ten serwer - ewidentny skok na kase - nic nie jest dopracowane.

Opublikowano

A po co Ci is na Classicu? Jak masz mózg i Ci się chce -wszystko sobie kupisz w grze.Przedmioty ,z isu sa smiesznie tanie i bardzo ladnie dropia.No ale najlepiej nie majac pojęcia co i jak pisać totalne bzdury.Odnosnie pytania na serwie gra grubo ponad 5k luda wiec jak lubisz tłok i spiny o spoty,metki to wbijaj.

Opublikowano

Opłaca się grac na Classicu. Tylko j3ban3 lenie nie grają bo nie poświęcą czasu na exp czy drop.. Jest to serwer gdzie trzeba się namęczyć trochę lecz fun z gry jest!

Opublikowano

Nic nie trzeba w is'a wystarczy myśleć w grze, pełno zmianek/dodan/bodzi/ leci i dużo ulepszaczy gdzie mozna się dorobić. Wiadomo trzeba poświęcić dużo czasu bo ludzi masakrycznie przybyło i większośc spotów zajete. 

Opublikowano

Nie warto czysty PL z 2012 zrobiony w maksymalnie tydzień, i same gimbusy tam latają, którzy wyzywają od starych. Jak chcesz pograć na dobrym serwerze to Balmora S3.

Opublikowano

Jeżeli nie masz gdzie grać, a PL Cię zniechęca to mogę Ci ten serwer polecić, gra tam te 2/3k+ osób, ale to serwer Isamu, także pewnie długo nie postoi ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...