Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usługi programistyczne na zlecenie

bartzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heej, witajcie drodzy forumowicze po raz kolejny!

Przychodzę, aby ponownie zaoferować swoje usługi programistyczne, na jakiś czas skończyłem z programowaniem ale pora powrócić w wielkim stylu! Z tego właśnie powodu przedstawiam ofertę:

OFERUJĘ:

• Napisanie czegokolwiek sobie życzysz.
  • Utrzymywanie wydajności aplikacji na jak najwyższym poziomie.
  • Dokonanie aplikacji na określoną datę.
  • Uwzględnienie wszystkich szczegółów w napisanej wtyczce.
  • Miły oraz łatwy kontakt poprzez Skype, e-mail, bądź priv.

WYMAGAM:

• W miarę możliwości wyszczególnionego opisu aplikacji, którą zlecasz.
  • Dyspozycyjność oraz cierpliwość.
  • Wynagrodzenia w postaci pieniężnej (akceptuję przelew PayPal bądź bankowy).

W razie zainteresowania zapraszam na ww. sposoby kontaktu, odpowiem jak najszybciej będę mógł!
Pozdrawiam, bartzz.

Opublikowano

portfolio lub jakiś serwer na którym są twoje pluginy?

inny kontakt poza skype?

Opublikowano

Hmm, nie pisalem zadnych pluginow dluzszy czas, aczkolwiek na spigocie jest kilka starych pluginow, moze uda mi sie znalezc src moich gildii. Inny kontakt? Raczej nie.

Opublikowano

Napisz na gg: :44497783

Dogadamy się.

Tylko wymienione w poście formy kontaktu akceptuję.

Daj jakieś portfolio oraz jakieś ceny przykładowe za wykonane skrypty, być może skorzystam, bo długo na gotowcach jechał nie będę.

Nie piszę skryptów, tylko pluginy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Załóżmy że chciałbym mieć zmodyfikowany kanał 'przesyłu informacji' ten z bungge - czyli zamiast przesyłania wiadomości tekstowych (msg i inne) między serwerami, chciałbym również przesyłać informacje o np. ekwipunku gracza

ile to będzie kosztować? - pytanie czysto teoretyczne :) Przykładowe zastosowanie to sektory bez niepotrzebnych śmieci pokroju redisa, socket'uf czy o Boże; my sql'a xD

Opublikowano

Załóżmy że chciałbym mieć zmodyfikowany kanał 'przesyłu informacji' ten z bungge - czyli zamiast przesyłania wiadomości tekstowych (msg i inne) między serwerami, chciałbym również przesyłać informacje o np. ekwipunku gracza

ile to będzie kosztować? - pytanie czysto teoretyczne :) Przykładowe zastosowanie to sektory bez niepotrzebnych śmieci pokroju redisa, socket'uf czy o Boże; my sql'a xD

z czystej ciekawości czemu nazywasz redisa "śmieciem"?

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

z czystej ciekawości czemu nazywasz redisa "śmieciem"?

Cytując samego siebie (czego raczej sie nie robi) to napisałem;

"bez niepotrzebnych śmieci" - skoro rozwiązanie o które pytałem nie wymaga użycia nazwijmy to zewnętrznych technologii, to oznacza że w danym projekcie jest ona nie potrzebna, zbędna używając synonimu jest śmieciem, równie dobrze mogłeś zapytać czemu nazwałem śmieciem my sql'a czego nie zrobiłeś (bo sam w sobie jest oczywiście przydatny, ale w tym konkretnym przypadku bezużyteczny)

Opublikowano

Nie bezuzyteczny, a po prostu zly. Po jakiekolwiek info prosze na ww. forme kontaktu, DOKLADNY opis aplkacji, wtedy bede mogl wyszacowac wartosc.

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...