Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego polskie prywatne serwery są słabe?

TheThunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeważnie każdy serwer ma bugi, ale na większości serwerów są one naprawiane i wszystko jest okej. Kwestia tego, że serwery są słabe to jest tylko kwestia podejścia twórców, idą na skróty. Poniekąd to też wina graczy bo wymagają nowości i reworków a później wychodzi jak wychodzi.

Opublikowano

Im więcej wymagań od graczy tym więcej nowych systemów a co za tym idzie - możliwości błędu.

Koło się zatacza, tak było jest i będzie.

Nawet metin2 pl miał bugi więc nie ma co wymagać :)

­

Opublikowano

Bo zagraniczne sa lepsze xDDDDDDD
To jeszcze wiekszy syf, do tego zazwyczaj paskudny ;)
To jakie bugi byly na przyklad Rubinum wola o pomste do nieba + podjebali stuff Lenntowi xD
Guzik wiecie i wychwalacie pod niebiosa cos jest na przyklad niemieckie, bo to jest.. Niemieckie?
Co do bledow na ww serwerach. No coz.. Bledy sie zdarzaja kazdemu.

Opublikowano

najebią nowości potem wyjdą przez nie bugi i nawet nie naprawią i tak to jest 

Opublikowano

Zagraniczne serwery są jeszcze większym syfem tbh, metin jest tak c*****o napisaną grą, że nic dziwnego, że są zawsze jakieś bugi i błędy. xD

Opublikowano

Zagraniczne serwery są jeszcze większym syfem tbh, metin jest tak c*****o napisaną grą, że nic dziwnego, że są zawsze jakieś bugi i błędy. xD

Błędy i bugi wynikają ze słabego programowania nowości i bezmyślnego wgrywania, bez testów (oczywiście z wyjątkami).

Btw. Fajny Avek

Opublikowano

Nawet na globalu są bugi, taka gra.

A co do tematu jeśli ktoś szuka serwera na dłużej to polecam iść na globala lub na jakiś zagraniczny, bo polskie padają jak muchy

Opublikowano

polskie serwery to gówno bo unasz to są inteligentni gimbusiarze co sa wypychani z gimbaz bo kto by trzymał tumana w klasie 100lat.potem gimbus liczy na hajs wiec stawia gówienko jak juz złapie hajs to ma wyjebane czeka az przestaniecie grać potem pod inną nazwa i jako inna osoba odpali to samo gówienko tylko coś doda. 

takie jest moje zdanie nie polecam polskich gier produkcji : GIMBAZA 

bo prędzej cie c**j strzeli niż pograsz za darmo.

z gier polecam firmy które są zagranicznego pochodzenia bo inaczej nie pogracie na polskich gównach zawsze polska gówna robiła i zawsze będzie robić bo tu ządzi gimbaza do c**ja pana........................

Opublikowano

polskie serwery to g****o bo unasz to są inteligentni gimbusiarze co sa wypychani z gimbaz bo kto by trzymał tumana w klasie 100lat.potem gimbus liczy na hajs wiec stawia gówienko jak juz złapie hajs to ma wyjebane czeka az przestaniecie grać potem pod inną nazwa i jako inna osoba odpali to samo gówienko tylko coś doda.

z gier polecam firmy które są zagranicznego pochodzenia bo inaczej nie pogracie na polskich gównach zawsze polska gówna robiła i zawsze będzie robić bo tu ządzi gimbaza do c**ja pana........................

Ale wiesz, ze polskim plem kieruje zagraniczna firma, dokladniej NIEMIECKA, ktora rozjebala cala produkcje odkad przyjela je pod swoje skrzydla?

I wiesz, ze to ona zaczela polityke pay2win w metinie?

Opublikowano

polskie serwery to g****o bo unasz to są inteligentni gimbusiarze co sa wypychani z gimbaz bo kto by trzymał tumana w klasie 100lat.potem gimbus liczy na hajs wiec stawia gówienko jak juz złapie hajs to ma wyjebane czeka az przestaniecie grać potem pod inną nazwa i jako inna osoba odpali to samo gówienko tylko coś doda.

Ale wiesz, ze polskim plem kieruje zagraniczna firma, dokladniej NIEMIECKA, ktora rozjebala cala produkcje odkad przyjela je pod swoje skrzydla?

I wiesz, ze to ona zaczela polityke pay2win w metinie?

Ale fakt faktem z osób tworzących serwery niektórzy nie powinni mieć dostępu do plików, ewentualnie tylko hamachi.

Opublikowano

Kim Ty jesteś by osądzać, że metin jest źle napisany? Jakaś programistka z zawodu czy kumple po fachu Ci mówią?

Opublikowano

Bugi były i będą i to nie tylko na polskiej arenie metina.

Zmienicie wrażenie, gdy będziecie kierować się swoim intelektem, że niektóre Nasze serwery biją zagraniczną propagandę na głowę.

Mamy mnóstwo Naszych techników do których sam mam szacunek za ich kreatywność i profesjonalizm.

Opublikowano

Bugi były i będą i to nie tylko na polskiej arenie metina.

Zmienicie wrażenie, gdy będziecie kierować się swoim intelektem, że niektóre Nasze serwery biją zagraniczną propagandę na głowę.

Mamy mnóstwo Naszych techników do których sam mam szacunek za ich kreatywność i profesjonalizm.

jednak poczytałem trochę o tym co się dzieje za granicą  i wielki szacunek dla tych co potrafią pociągnąć serwer chociaż 2 miesiące na bieżąco aktualizując ( a mają 16-20 lat ).

Pozdrawiam

xD

Opublikowano

Wszystko zaczęło się dawno, dawno temu gdy garstka "jutuberów" zaczeła nagrywać z "pasją" odcinki z prywatnych serwerów pewnej gry o nazwie metin2. Wszystko było by pięknie gdyby nie załapali ile można zarobić na niezbyt mądrych graczach polskiej sceny metina.Gracze mają wywalone, że serwer, w który władowali pieniądze upada po tygodniu i biegną na kolejny serwer bo nagrywa na nim jakiś "jutuber". Tak już jest od paru ładnych lat i raczej wątpliwe żeby się coś zmieniło. Co do bugów, błędy się zdarzają ale pytanie czy twórcy serwerów coś z nimi robią... Dawno temu przed erą "jutuberów" stały serwery pobugowane, bez nowości i bez jakiegokolwiek zainteresowania administracji i potrafiły dobrze prosperowac. Oczywiście nie mówię, że tak powinno być ale nie zmienia to faktu, że gracze dziś są zbyt rozpieszczeni. Ale to oczywiście jest tylko moje zdanie.

Opublikowano

Masz racje, ale jesli administracja serwera jest ogarnieta, to potrafi takich ludzi co cheatuja, lub buguja zbanowac 

Opublikowano

Niech ktoś postawi serwer na game 2k to nie będzie tyle bugów. Bo jak ktoś nie umie posłużyć się C++ to później jest jak jest ;)

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Niech ktoś postawi serwer na game 2k to nie będzie tyle bugów. Bo jak ktoś nie umie posłużyć się C++ to później jest jak jest ;)

No tak, lepiej cofnąć się do epoki kamienia łupanego niż iść do przodu xD. Na 2089 jest więcej bugów niż Ci się wydaje.

Opublikowano

Moim zdaniem poziom polskich serwerów jest taki a nie inny, ponieważ robią je w kółko te same osoby.

Ci ludzie chcą szybko zarobić i biorą się za kolejny projekt.

Gdyby na rynek metina wkroczyła jakaś nowa ekipa, z umiejętnościami oraz zapałem do pracy, to może by coś zmienili.

Aktualnie to wygląda tak, że surek czy harnaś wypuszczają jakiś nowy serwer, jest on grywalny przez miesiąc-dwa i wyjebka, ale że ludzie im za to płacą, to im się to opłaca i będzie tego więcej.

Opublikowano

Znajdz cokolwiek dobrego stworzonego z reki polaka. Wszystko czego sie tkna, spierdola.

to malo wiesz... 

zagraniczne nie sa lepsze to wszystko zalezy od tych zrytych nowosci w ktorych jest mnostwo bledow i proba zrobienia z metina jakiegos gownianego aiona czy tery do tego dochodza posrane ataki ddos przez co stabilnosc serwera jest beznadziejna 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...