Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hacków na Candrie

jekjekjoker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ma ktoś cheaty lub mody typu sielu lub na calego jakieś hacki ktore by działały na serwerze Candria.pl ? próbowałem sielu wh od kaga dmg hacka i mutli od niego i tak samo z metin2tk i nic nie dziala

brak odpowiedzi na sielu i innych po kliknieciu enter w konsoli, a na wh injector jak sie wlacza mapa crashuje sie mt

Opublikowano

mh siela działa bo sprawdzałem

a co wpisac zeby dzialalo jak wpisalem library czy jakos tak to sie wyswietlilo ze dziala ale jak wlaczylem wlacz sielu to brak odpowiedzi i po chwili wylacza gre

Opublikowano

cyca po zalogowaniu się do gry (gdy już widzisz postać na mapie) wystarczy zainjectować extreme injectorem v3 - thread hijacking w opcjach, jeżeli crashuje clienta wystarczy podmienić python27.dll na inny z byle jakiego klienta gdy już patcher wykona wszystkie aktualizacje.

dmg - wystarczy zainjectowac padmakiem starego 2k14 dmg w bibliotece lalakera1.

Opublikowano

Mi tam działa mh od siela,cyca oraz DMG x300 

Można link do tego DMG X300

Wystarczy Ci jakiś injector do DLL i injectowanie MH siela i do tego ProDMG od lalakera - znajdziesz wszystko u chungo na youtubie, ma tam filmik dotyczący candrii :D

Opublikowano

tak dziala i prodmg i mh tylko ze pro dmg ma wade nie bije tak szybko jak w tym poradniku :c lipa trzeba pierw kliknac prawym i dosc wolno w porownaniu do filmu chunga jakbys mogl doradzic co trza zrobic ps. zrobilem to samo co na filmie

#edit 1

Dodam ze nie działa na ninji probowalem na woju i na ninji tylko dziala na woju jak opisałem wyżej

Opublikowano

mh siela nie działa xD

MH od siela dziala odpal go jako admin potem normalnie odpal autopatcher pozniej alt ctrl delete menadzer zadan prawym na clienta i przejdz do procesu wpisz nazwe jaka jest tam podana i wszystko

Venum

Opublikowano

Dodawajcie końcówki .exe .bin itp duże litery mają znaczenie . 

to ja wiem ale np na divineworld s2 wystarczy np tylko divine wpisac i tyle

co do candri @up @up

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...