Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

METIN2 SG - Okropna Administracja i brak szacunku !

xD^^^^^Dx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chcialbym wam pokazac kilka ss z mojej rozmowy z administracja servera, zaraz po tym jak wszszystkie moje konta zostaly zbanowane za ' promojcje innego servera ' chodz ja sie tylko spytalem czy ludzie graja na innym serwerze. Wg nie bylo dyskusji ani zadnego ostrzezenia. To co administracja zrobila to smiech na sali - jak tak mozna. Odwowylali sie do swojego regulaminu, ze tam jest napisane ze nie mozna rozmawiac o innych serverach. Po 1 nie ma akceptacji tego podczaj rejestracji ani zadnej info o tym. W samym regulaminie nic nie mowia o innych serverach. Dolacze kilka zdj zebyscie mogli zobaczyc jak sie z nimi rozmawia. I tu moje pytanie:

Kto ma racje?

Mam nadzieje ze niezdecydowane osoby bd unikaly ten server z daleka !

post-193943-0-46378300-1480428637_thumb.png

post-193943-0-07995900-1480428645_thumb.png

post-193943-0-43390800-1480428652_thumb.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oni, regulamin to regulamin, jeśli wejdziesz na czyjąś własność to licz się z tym, że to ich rzecz i ich zasady dotyczącej tej rzeczy.

Opublikowano

Oni, regulamin to regulamin, jeśli wejdziesz na czyjąś własność to licz się z tym, że to ich rzecz i ich zasady dotyczącej tej rzeczy.

Teraz wiem, i chce zeby ludzie tez wiedzieli - jakos nie wyobrazam sobie grania na serverze z taka administracja 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Imo powininen być ban na chat, a nie perm ban na każde konto, chyba, że nie dostałeś perma, tylko 24h. Myślę, że administracja ewidentnie spierdoliła i ty masz rację.

Opublikowano

Imo powininen być ban na chat, a nie perm ban na każde konto, chyba, że nie dostałeś perma, tylko 24h. Myślę, że administracja ewidentnie spierdoliła i ty masz rację.

Odrazu ban na wszystko - teraz nawet jak konto jest nowe i wejde to jest ban na IP 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A próbowałeś się odwołać na supporcie? Załącz rozmowy z ss, dodaj im, że twoim zdaniem powinna być zablokowana komunikacja jako "ostrzeżenie", a dopiero potem ban na konto, coś takiego. Niby mają prawo coś takiego zrobić, bo to "ich" serwer, ale bez przesady, odwołuj się.

Opublikowano

po prostu widać niekompetentna osoba, na danym stanowisku.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

A próbowałeś się odwołać na supporcie? Załącz rozmowy z ss, dodaj im, że twoim zdaniem powinna być zablokowana komunikacja jako "ostrzeżenie", a dopiero potem ban na konto, coś takiego. Niby mają prawo coś takiego zrobić, bo to "ich" serwer, ale bez przesady, odwołuj się.

Nie ma takiej opcji ze ja tam wroce - pisalem z nimi. ale to nie ma sensu. To byl typ z teama i nie rady rady z nimi sie dogadac! 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ale jak straciłeś dużo czasu, to po co to wyrzucić bo jakiś pajac ci dał bana xD. Szkoda czasu, a ticket będziesz pisał 10 minut. Zapewne już więcej tego admina nie spotkasz, więc ci nerwów nie popsuje.

Opublikowano

po prostu widać niekompetentna osoba, na danym stanowisku.

niekompetentna to malo powiedziane - nie dosc ze serwer ledno co stoi to i tak takie cyrki robia, nadużywanie pozycji dominującej przez nastolatkow ktorzy opiekuja sie serverem 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

cyrk cyrkiem, serwer serwerem, z jednej strony wchodząc na serwer zgadzasz się na ich regulamin.

z drugiej strony powinni starać się zachować każdego gracza,

7093cd1682ac4b8bgen.png

Opublikowano

cyrk cyrkiem, serwer serwerem, z jednej strony wchodząc na serwer zgadzasz się na ich regulamin.

Wejdz sobie na rejestracje :D I zobaczysz ze nie ma zadnego boxa informuajcego ze akceptujesz regulamin. T&C jest na glownej stronie w ktorym nic nie ma na ten temat. a ich serwerove zasady sa na forum -> skad ludzie maja to wiedziec ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

xD^^^^^Dx, 29 Lis 2016 - 16:00, napisał:

Wejdz sobie na rejestracje  :D I zobaczysz ze nie ma zadnego boxa informuajcego ze akceptujesz regulamin. T&C jest na glownej stronie w ktorym nic nie ma na ten temat. a ich serwerove zasady sa na forum -> skad ludzie maja to wiedziec ?

Zapewne jest też informacja po przetłumaczeniu "Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania", jeśli niema no to średnio z tym ich serwerem jeżeli nie potrafią ogarnąć prostych rzeczy jak napisanie dobrego regulaminu

7093cd1682ac4b8bgen.png

Opublikowano

Zgodzę się z tym, że administracja kulturalna nie jest. Miałem do czynienia z jednym mistrzem gry. Zachowywał się bardzo arogancko i wręcz odstraszał. Nie polecam już tego serwera. Kiedyś było lepiej.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Po prostu nie znacie sytuacji, Dostałeś bana ponieważ na na Metin2.sg był kiedyś GA Shogun, który odszedł od teamu ponieważ zaczeła się tam korupcja, sprzedawanie itemów i takie tam, otworzył właśnie Wom'a i dostawał ogromne atak ddoS aż raz baza posypała się i był dostęp do kont graczy :P Ale Shogun to uczciwy człowiek, walczył do końca i serwerek stoi prawilnie i sobie radzi, w dodatku startuje s2 :)

Opublikowano

Po prostu nie znacie sytuacji, Dostałeś bana ponieważ na na Metin2.sg był kiedyś GA Shogun, który odszedł od teamu ponieważ zaczeła się tam korupcja, sprzedawanie itemów i takie tam, otworzył właśnie Wom'a i dostawał ogromne atak ddoS aż raz baza posypała się i był dostęp do kont graczy :P Ale Shogun to uczciwy człowiek, walczył do końca i serwerek stoi prawilnie i sobie radzi, w dodatku startuje s2 :)

O Shogun to nie wiedzialem, a co do korupcji i sprzedawania itemkow to wcale sie nie dziwnie .... 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Uważam że regulamin to regulamin. Jeśli się jakiś nadgorliwy GM znalazł to już jego indywidualne podejście zadecydowało. A jeśli faktycznie nie było nic w regulaminie nic o reklamowaniu czy rozmawianiu o innych serwerach, to jakieś nie pisane reguły raczej każdy zna. Nie trzeba wypisywać wszystkich możliwych niedozwolonych oprogramowań aby się domyśleć że gra na cheatach jest zabroniona. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...