Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - czy łatwo dostać bana za handel monetami?

martinjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś z zajmujących się w jakimś stopniu handlem monetami w fifie dostał ostatnio bana? Jeśli tak to po jakiej ilości wytransferowanych coinsów? Chyba się ostro za to wzięli, bo o ile na 1 koncie przelałem łacznie ze 4 mln coinsów i ban poleciał dopiero po prawie 6 miesiącach (1 mln pozbyłem sie jeszcze w 16) tak na 2 koncie bana dali po 800k upłynnionych w dzień. Ciekaw jestem czy jak będzie to 300k np. raz na 2 tygodnie to czy zmniejszy ryzyko. 

Opublikowano

Może ewentualnie są jakieś złote zasady takich transakcji, które chociaż troche zmniejszają ryzyko bana :P

Może np. nazbierac 2 miliony coinsow i w ciagu dnia sprzedac wiadomo ban poleci ale bedzie też na nowa fife ;p

Opublikowano

Ja wczoraj sprzedawałem 6,3 mln i po 5,6 mln sprzedanych poleciał ban. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć czy wystarczy kupić nowy klucz do fify czy trzeba całą fife w pudełku kupić jak dostałem bana? Pierwszy raz mnie zbanowali i jakby mi ktoś to wyjaśnił byłbym wdzięczny :)

Opublikowano

Ja wczoraj sprzedawałem 6,3 mln i po 5,6 mln sprzedanych poleciał ban. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć czy wystarczy kupić nowy klucz do fify czy trzeba całą fife w pudełku kupić jak dostałem bana? Pierwszy raz mnie zbanowali i jakby mi ktoś to wyjaśnił byłbym wdzięczny :)

Ja tam wszystkie fify kupuje online ;p u ruskich na originie do jutra sie oplaca bo fifa jest po 67 zł

właśnie mnie ciekawi czy jak pojdzie te 200tys coinsow to nic mi nie zrobia czy po prostu uzbierać np. 2 mln i wszystko w ciagu jednego dnia uplynnic liczac sie jednoczesnie z wiadomym banem przy takiej ilosci

tylko wez znajdz klientow w dzien na tyle coinsow ;p

Opublikowano

Łatwiej niż o pracę po studiach

Ja tam wszystkie fify kupuje online ;p u ruskich na originie do jutra sie oplaca bo fifa jest po 67 zł

daj linka

Opublikowano

tu nie ma linka musisz zalogowac sie programem na rosyjskie ip i wejsc na origina do sklepu ;p przez aplikacje

swoją drogą mają ciekawe wyprzedaże taki bf nowy byl chyba po 76 zl ;p

Opublikowano

Ja na 1 koncie po ponad 1000 wygranych dostalem ostrzezenie, sprzedawalem 3 mln, po przelaniu 300k ban.

Drugie konto, 150 meczow wygranych i ostrzezenie.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

tu nie ma linka musisz zalogowac sie programem na rosyjskie ip i wejsc na origina do sklepu ;p przez aplikacje

swoją drogą mają ciekawe wyprzedaże taki bf nowy byl chyba po 76 zl ;p

o kurde daj nazwę tego programu ;p

Opublikowano

Martin możesz powiedzieć jak to działa dokładniej? Jestem połączony z VPN na ruskie IP wchodzę w Fife i mam ją do kupienia za 200 zł Pl możesz mi powiedzieć jak zrobić aby widzieć ruskie ceny a jestem połączony przez ruskie IP. Z góry bardzo dziękuje w zamian poratuję was wskazówkami dotyczącymi sprzedaży coins.

Udało mi się jakoś przez przeglądarke wejść i kosztuje to 1999 rubli czyli 130 zł na nasze a pisałeś,że 67 zł możesz mi powiedzieć jak zrobić by kosztowała faktycznie jakimś cudem 67 zł bo wtedy można na tym zbić niezły biznes bo na allegro chodza po 140 zł +

Opublikowano

nie zbijesz interesu bo ci przypisuje gre do konta ;p watpie zeby konta tyle koztowaly

jak kosztuje już po starej cenie to znaczy ze promocja sie skonczyla ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...