Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Update CS:GO - co sądzicie?

Vams

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie na bardzo na plus jest usunięcie na dust 2 beczek, gdyż często w smoku się w nich blokowałem. Na Trainie nie gram.

Rękawiczki to tylko taki dodatek, by w ręce nie było zimno

Opublikowano

Rękawiczki? Skomentuję to postem typa z fb:

Players : Hey Valve, can we have a new operation, a new system to protect the players from the cheaters or better servers?

Gaben : Lol no, take these gloves instead.

Co do beczek na dd2 i zmian z lobby to jak najbardziej na +.

tenor.gif

Opublikowano

ciekawy pomysł z tymi rekawiczkami  na serverach zobaczyli ze sa to zrobili :D zapewne za rok albo wiecej beda modele postaci xD

skiny do granatów też by były fajne, np. zielony smoke, czy flash, która oślepia na czerwono

i w sumie nie zdziwiłbym się jakby to dodali, cs:go to jedna z największych maszynek do zarabiania hajsu

tenor.gif

Opublikowano

Valve doi graczy z ostatnich oszczędności.

+BECZKI

+NIE GRAM NA TRAIN

+DŹWIĘKI DONICZEK

-RĘKAWICZKI

Nie lubię  Anime   :((

ALE TE AVATARY SĄ TAKIE

ZA*EBISTE

SUMA OSTRZEŻEŃ: 15

Opublikowano

Ale k***a, czy ktoś komuś rozkazuje coś kupować? xD Kogoś stać to kupuje. Niektórzy też nie rozumieją, że VALVE nie ma wpływu na ceny na rynku steam. Skrzynki można dropić, jest drop skinów, klucz kosztuje TYLKO TYLKO TYLKO 2,20 euro. Do póki skiny nic nie dodają do broni, nie mają właściwości i gra nie jest p2w to nikt nie może tego hejtować, bo gra do niczego nie zmusza.

Wszyscy byli podjarani skinami do rękawiczek na początku, a jak je wypuścili to ludzie się prują.. no ja p*******. I tak pewnie na ELEAGUE będą teamowe rękawiczki, bo ELEAGUE takie już ma na swoich turniejach. Pewnie będą w formie souverinów albo czasowe.

Opublikowano

Jak dla mnie tylko rękawiczki są na +. Reszta jak dla mnie nic nie wniosła. Ogólnie jak wyżej, chcesz-kupujesz, a jak nie to nie hejtujesz. Chociaż ostatnio kupiłem pare niepotrzebnych rzeczy :D

Opublikowano

moim zdaniem, jeżeli nic nie będą robić aby "lepiej się grało" to gra zejdzie na psy, bo po co wprowadzić lepszego anty czita czy coś jak mozna zrobic skiny do rekawiczek i zmienic JE**** głos doniczek ... BTw. update bezsensowny i nic nie zmiania .....

Opublikowano

Moim zdaniem update nie potrzebny ale jeśli ktoś nie ma co z hajsem zrobić to kupujcie rękawiczki ^^

Albo jeśli macie za dużo wolnego czasu posłuchajcie nowych dźwięków rozbijanych doniczek ;)

Jedyne co rozumiem to Zmiany w mapach :D

Opublikowano

>a może zrobimy rękawice z logami drużyn dla tych najlepszych za DARMO, niech czują się pro

>rękawiczki tylko dla pro playerów taak taaak  taaaak

>eeee panowie...da się na tym zarobić

> dodajmy je jako wartość kosy i będzie hajs leciał jak dziecko na zabawkę

> CS:GO GLOVES UPDATE

> No to teraz zarobimy, niech gówniarze kupują

> $$$$

Tyle myślę, jak skiny niektórym ryją głowy i dziury w portfelach rodziców to jeszcze da się to przeboleć.

Ale części garderoby jako skiny, valve przesadziło, rok i będziemy świecić się jak choinka.

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...