Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejny serial ;) Lecz jaki?

xCymeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, skończyłem właśnie oglądać Narcos i przydałoby się zacząć coś nowego. Do tej pory obejrzałem:

Shameless - 5 sezonów

Lucifer - cały czas oglądam

Breaking Bad - full

Better Call Saul - full

Narcos - full

Mr. Robot - full

Prison Break - full

Każdy z wyżej wymienionych seriali trafił w moje gusta, więc może znajdzie się coś co też to zrobi? :) Próbowałem oglądać kiedyś House of Cards ale po 1/2 odcinkach mi się odechciało, to samo było z Peaky Blinders i Arrowem. Może warto jednak się przemóc i poczekać na rozwój akcji? np. w HoC? Proponujcie :D 

Opublikowano

HoC jest świetne, warto oglądać.

Sprawdź sobie Banshee, Sons of Anarchy, Person of Interest, The Wire, Vikings, Daredevil, Jessica Jones, Gotham, 24, Designated Survivor, Dexter, Hell on Wheels, Into The Badlands, Power.

819531478353821175209.gif

Pomocnik
Opublikowano

Arrow pierwszy i drugi sezon świetny

do tego polecam Flasha, Daredevila i The 100

Opublikowano

HoC jest świetne, warto oglądać.

Sprawdź sobie Banshee, Sons of Anarchy, Person of Interest, The Wire, Vikings, Daredevil, Jessica Jones, Gotham, 24, Designated Survivor, Dexter, Hell on Wheels, Into The Badlands, Power.

Świetna lista. Polecam sprawdzić każdy z wyżej wymienionych seriali, a w szczególności SoA oraz The Wire.

Nie wymieniłeś GoT, więc zakładam że nie obejrzałeś - także polecam. Westworld to nowy i podobno bardzo fajny serial, tak samo The Young Pope - warto zajrzeć w oba. Stranger things, bardzo wysoko oceniany serial od netflixa.

Edit. Zapomniałbym - True Detective (1 sezon miazga, świetny serial), Ballers luźny serial z The Rockiem w roli głównej oraz The Leftovers specyficzny ale naprawdę fajny. Jak przypomni mi się coś więcej, to wrócę tutaj.

Opublikowano

Rodzina Soprano, Banshee, Synowie Anarchii, Zakazane imperium, oZ, Prawo ulicy, Love/Hate, Blue mointain state, Powrót do życia, Forever, Peaky blinders, Dexter, Kompania braci, PitBull 

Pozdrawiam !

"Nie gubię szacunku, bo nikogo nie udaję
I na czubku kutasa mam co mówi frajer"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...