Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS4 - przegrzane?

exelent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, prosiłbym o pomoc co do mojej konsoli, otóz wczoraj rano w godzinach 8:00 moja konsola po uruchomieniu gry po 2-3min wyswietlila komunikat:

PS4 jest zbyt przegrzane i nastąpi jej wyłączenie, dioda pali się na czerwono. Gdy ją załączam swieci sie na niebiesko potem na biało, ale gdy wejde w grę uruchomi ją do menu i po paru minutach wyswietla o to ten komunikat i wylacza konsole. Dałem jej ostygnąć az do wieczora, myslalem ze po tylu godzinach stygniecia bedzie juz wszystko wporzadku, nie odpalalem gry tylko wszedlem na YT i w sumie dluzej na yt wytrzymala niz po uruchomieniu gry. W sumie od ostatniej probie wieczorem gdy komunikat dalej wystepowal zostawilem ja w spokoju az do teraz, myslalem ze po przespaniu z tym da jakies to skutki i wroci temp. do normy no ale cóż nic to nie pomogło. Prosilbym was o pomoc i konkretne odpowiedzi co ja mam z tym zrobić, może ktoś też miał taki problem ?

Konsola PS4 500GB

Konsola jeszcze ma rok gwarancji.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie chce mi się wierzyć, że przykładowo pasta termoprzewodząca już wyschła na wiór... Pracują w ogóle Ci w konsoli wiatraki?

Też ostatnio musiała mi się mocno nagrzać konsola, ale w takim wypadku po prostu wiatraki zrobiły swoje wchodząc na wyższe jak nie najwyższe obroty i przez 2-3 minuty mocno pracowały. Nie ma co się w ogóle pitolić ;) Skoro masz jeszcze konsole na gwarancji, to warto z niej skorzystać. No chyba, że wolisz sam rozebrać konsole i w niej grzebać.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Nie chce mi się wierzyć, że przykładowo pasta termoprzewodząca już wyschła na wiór... Pracują w ogóle Ci w konsoli wiatraki?

Też ostatnio musiała mi się mocno nagrzać konsola, ale w takim wypadku po prostu wiatraki zrobiły swoje wchodząc na wyższe jak nie najwyższe obroty i przez 2-3 minuty mocno pracowały. Nie ma co się w ogóle pitolić ;) Skoro masz jeszcze konsole na gwarancji, to warto z niej skorzystać. No chyba, że wolisz sam rozebrać konsole i w niej grzebać.

Jak otworzy to gwarancje traci :)

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Konsola jest w trakcie realizacji gwarancji ;D zobaczymy czy uznają :p

Szczerze nie wsłuchiwałem się czy wiatraki chodzą czy nie chodzą sam fakt 2-3min i konsola sie wylaczala. Mozliwe ze wiatrak byl tak zasyfiony ze tracil moc krecenia i pewnie dlatego sie wylaczala, nie wiem zobaczymy co bedzie o ile uznaja gwarancje.

Wrazie w dzięki za odpowiedzi, mozna temat zamknac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...