Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twórzmy dzieło razem | Poszukuję rączek do pracy |

Benatii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

YtX4fhg.png

Witam wszystkich bardzo serdecznie.Na początek może opowiem do czego planuję tutaj wrócić.Mamy rok 2016 i myślę że już ludzie pozapominali dobre zabawy na serwerach Ts3.Gdzie się podziały eventy karaoke,tyralnia,freestyle?

Następna sprawą jest zabezpieczenie serwera tak, aby wam drodzy gracze,użytkownicy rozmawiało czy grało się bardzo przyjemnie.Będziecie mieli pełen komfort jeżeli chodzi o ping i inne rzeczy tego typu.Wasze Ip nie wydostanie się nawet na skraj złych użytkowników.

Zbliżają się święta, więc planuję serwer estetycznie przygotować oraz wprowadzić was w ten klimat.

Więcej zobaczycie już przy starcie naszego serwera.

TO BE CONTINUED....

Posady:

Właściciel Benatii - Więc tak za mną już 16 wiosenek, serwerami ts3 zajmuję się ponad 1 rok.Posiadałem wiele własnych serwerów iż z braków funduszy oraz rąk do pracy serwery upadały.W szczególności zajmuję się Desing'iem serwerów ts3,tworzeniem rang/permisji.Dbam o to aby ikonki do każdej rangi były w jednym i estetyczny stylu.Jeżeli chodzi o aktywność wygląda to tak że w tygodniu jestem 5-7h,a jeżeli chodzi o weekend to 12h+.Oprócz tego grywam w gry takie jak Metin2,S.K.I.L.L,Cs 1.6,LeagueOfLegends.Prowadzę swoje klany,gildię więc na serwerze było by już troszkę osób.Chętnie współpracuję z rożnymi sieciami,serwerami.Jestem otwarty na propozycje.

Współwłaściciel - Rekrutacja ON

Technik nr1 - Rekrutacja ON

Technik nr2 - Rekrutacja ON

Administracja - Rekrutacja ON

Sponsor - Rekrutacja ON

Reklamator - Rekrutacja ON

Dziękuje.

Kontakt:

GG - 59487889

Pw forum

Opublikowano

Trochę mnie rozśmieszają Twoje projekty, które mają po kilka tygodni lub miesięcy, a może stworzysz coś na dłużej?  :s

Poza tym szukanie na forum współwłaściciela jest troszkę złym pomysłem, jak już wiesz i powinieneś się uczyć na swoich błędach - ludzie z forumka oszukają i wystawiają więc dlaczego popełniasz znowu taki sam błąd?

Jeśli chcesz tworzyć swój projekt to zrób to wreszcie z kimś zaufanym i z jakimś pomysłem, a nie co jakiś czas dodajesz kolejne tematy, tworzysz nowe projekty bo tracisz wiarygodność. 

Dodam, że dwóch Techników to głupota na serwerze, każdy może mieć inny zamysł na coś. Gdy jeden Technik coś zrobi, a drugi stwierdzi, że według niego to powinno być inaczej i znów zmieni to ten pierwszy się zezłości. 

Zresztą łatwiej kontrolować jednego niż dwóch na raz. 

Zastanów się solidnie na tym co robisz bo to już się robi śmieszne.  :yay:

Opublikowano

Jeżeli robi się projekt na serio to mimo największych trudności. Serwer na pewno nie upadnie.

Sam posiadam serwer Ts3. Mimo trudności napotkanych na drodze (ddosy, trolle, problemy z administracja). Serwer nadal stoi.

Mógłbym się poddać prawie na samym początku kiedy pojawił się pierwszy problem (końcówka grudnia 2014). Z ekipą walczyliśmy o serwer i jako-tako się to udało.

To, że twoje wcześniejsze serwery upadły. Świadczy o tym, że serwery nie były dla Ciebie ważne (przynajmniej ja to tak odczuwam).

Wejdź na moją listę serwerów i zobacz wszystkie serwery minecraft

Opublikowano

Dziwnie to wyglada szukasz wspolwlasciciela i sponsora czyli szukasz typa ktory da hajs i bedzie mial wyj.... w ten serwer i szukasz jakis deb.... ktorzy zajma sie serwerem 

Niby potrafisz permisje itp. to po co ci 2 technikow?

Zajmujesz sie designem tsa a nie masz zapisanych sapcerow albo nie potrafisz sam ich wyszukac  http://www.mpcforum.pl/topic/1589063-spacery-na-ts3obrazki-ze-znaczk%C3%B3w/#entry13401926 

Nie wiem czy szybko kogos znajdziesz :/.

Opublikowano

Nie polecam w 100% pana Benatii :)

Nie potrafi się zachować, zero wychowania.

Potrafi tylko straszyć, obrażać - A jak to mówią "Krowa, która duży ryczy, mało mleka daję".

W dodatku sam się przekonałem na jego "umiejętnościach". Według mnie jest sam początek pracy z aplikacją TS3.

Pozdrawiam, Nie polecam.

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...