Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik zlodziej :/.

MrSeligus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W weekend zostalem okradziony przez MrSanten (jego profil http://www.mpcforum.pl/user/1483872-mrsanten/  uzywal tez nicku elmondo222) z calych plikow przez "technika" nie polecam tego czlowieka przez pierwszy tydzien pracowal normalnie zrobil wszystkie rangi itp. zaufalem mu i nie sprawdzalem go 24/7 ale po 2 tygodniach oje.... mnie z plikow, dodam jeszcze ze przez ostatni tydzien jego pracy spinal do mnie ze dlaczego mu mowie co jeszcze trzeba zrobic ze cos mi nie pasuje z botem itp. Adres ip jego serwera iperion.pl + dodatkowo po zapytaniu dlaczego to zrobil dal mi bana "Wlamanie" xDDDD http://screenshot.sh/m1R1KsIZdlTJq 

Chcecie dowody? zapraszam na mojego tsa ts3.szczecin.pl :/.

@Edit zapomnialem jeszcze dodac ze wywalil mi wszystkie ikony itp. :/.

Opublikowano

MPC11 zgłoś się! Odbjur, ukradziono pliki!!!!!!!111111111111111111111111111111111111111111111oneonmeoneoneoneoneoneoeneoenoeneoejennenenenene ok

Po co dajesz dostęp komuś nie zaufanemu ? Na forumku masz chyba 7 "techników działów" którzy Ci mogą pomóc  za fri a ten bierze jakiegoś mrSantea który ma pewnie z 14 lat :)
WEdług mnie tutaj maja nie ma co oznaczać moderacji bo to on na własną odpowiedzialność dał mu dostęp + nie wiadomo czy to na pewno on i dlaczego dostał bana.

GŁUPOTA

Opublikowano

MPC11 zgłoś się! Odbjur, ukradziono pliki!!!!!!!111111111111111111111111111111111111111111111oneonmeoneoneoneoneoneoeneoenoeneoejennenenenene ok

Po co dajesz dostęp komuś nie zaufanemu ? Na forumku masz chyba 7 "techników działów" którzy Ci mogą pomóc  za fri a ten bierze jakiegoś mrSantea który ma pewnie z 14 lat :)

WEdług mnie tutaj maja nie ma co oznaczać moderacji bo to on na własną odpowiedzialność dał mu dostęp + nie wiadomo czy to na pewno on i dlaczego dostał bana.

GŁUPOTA

nie chodzi mi o to zebyscie mi pomogli tylko zeby ten typ nie wyrządził skod innym :/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...