Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spodnie dzisiejszych chłopaków

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kwestia gustu, według mnie do kolan jest przesadą i ogranicza ruchy, ale niech robią co uważają.

Opublikowano

Noszą, jak chcą, ale dla mnie to nie wygląda zbyt atrakcyjnie;v

Opublikowano

Szczerze? Obojętne mi to. Każdy nosi to, co mu się podoba i tyle. Przecież na taką osobę wiecznie patrzeć nie trzeba. No ale mówiąc o własnych upodobaniach, to osobiście bym nie założył takich spodni. Jak jeszcze czarne rurki przejdą (tylko takie dosyć wygodne), to takie spodnie z krokiem nie. Jakbym musiał, to bym założył i bym jakoś nie wybrzydzał, ale wolę swobodę, no i moim zdaniem standardowe wyglądają lepiej. :)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Nie przeszkada mi to jak ktoś się ubiera, jeżeli czuje się w tym dobrze i mu się to podoba to w czym problem? To że tobie to nie pasuje i uważasz to za lekką przesadę to twój problem

Pomocnik
Opublikowano

czemu nie? 

zaczyna sie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

czekam na reszte 14 latkow w rurkach xD

Noszę i jakoś normalnie funkcjonuję, spodnie jak spodnie - wszystko zależy od gustu. Ja jestem drobny, więc wolę nosić rurki niż jakieś dresy.

Opublikowano

>2k16

>zjeby co mają tak nudne życie dalej sie jebią kto w czym chodzi

gardze wami polaczki

a by zapomniał niech jeszcze ktoś dojebie tekstem, że kiedyś to byli mężczyzni i trzeba przywrócić służbe wojskową. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

>2k16

>zjeby co mają tak nudne życie dalej sie jebią kto w czym chodzi

gardze wami polaczki

a by zapomniał niech jeszcze ktoś dojebie tekstem, że kiedyś to byli mężczyzni i trzeba przywrócić służbe wojskową. 

Czyli sobą też gardzisz ? xD W sumie nie głupi pomysł ;)

IDcncno.png

Opublikowano

Nie wiem. Nie zwracam uwagi na to, jak ktos sie ubiera. Jego sprawa i gust.

Sam popierdalam w dresikach adasia albo najeczki i c**j wbijam w to co mowia.

Centralny Wojskowy Klub Sportowy „Legia” Warszawa (CWKS „Legia” Warszawa) – wielosekcyjny polski klub sportowy z siedzibą w Warszawie, założony w marcu 1916 w Kościuchnówce (niedaleko Maniewicz na Wołyniu) jako "Drużyna Sportowa Legia". Reaktywowany po zakończeniu I wojny światowej w Warszawie 14 marca 1920.

Opublikowano

legionista, który nie zwraca uwagi na wygląd? dla mnie nowość, ale mniejsza.

akurat ci co bardziej srają o to, jak kto się ubiera, polecam zainteresować się imigrantami, bo oni obecnie stanowią największe zagrożenie dla społeczeństwa, aniżeli mężczyźni, którzy dbają o siebie. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Sadze, ze spodnie z kroczem do kolan sa skierowane do jasno okreslonej grupy odbiorcow.

Osoby, noszace takie spodnie, sa swiadome ich zastosowan taktycznych. 

Mozna rzecz, ze spodnie te idealnie maskuja efekty uboczne stresowych sytuacji, w ktorych znalazl sie posiadacz owych spodni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...