Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SEQUEL CODE GEASS!

Royal3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrodlo widzialem na bukilandii

>.>

A ja myślę, że spierdolą po całości dobre wrażenie pozostawione po dwóch seriach. Oczywiście zobaczę i będę oglądał do końca niezależnie od jakości. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Bukilandia jest spoko, tyklo ludzie w niej to k***y.

zrodlo widzialem na bukilandii

>.>

A ja myślę, że spierdolą po całości dobre wrażenie pozostawione po dwóch seriach. Oczywiście zobaczę i będę oglądał do końca niezależnie od jakości. 

I taka jest mozliwość, ale ze względu na duży enjoyment przy dwóch poprzednich sezonach, kontynuacje jak wyjdzie po prostu trzeba sprawdzić! Kto wie, moze im wyjdzie kolejne dobre anime

Opublikowano

Jak to będzie emisja (tv) a odcinki będą pojawiać się co tydz. + opóźnienie.  A genialni twórcy będą kończyć odc tak jak w poprzednich sezonach to ja dziękuje poczekam jak wyjdzie cała seria (ale znając życie nie powstrzymam się xD)

Momento Mori

Opublikowano

Sytuacja wyglada tak samo jak z sequelem steins;gate. Steins;gate razem z kinowką byl swietnie zamkniety, anime bylo swietne a ma wyjsc dalsza kontynuacja, ktorej nikt sie nie spodziewał. Choć moze nie do konca jest to takie samo, bo zrobili odcinek specjalny, ktorego akcja dzieje sie podczas przed ostatniego odcinka i od tamtego momentu dalej jest alternatywna rzeczywistość i Steins;gate 0 ma byc kontynuacją tego odcinka specjalnego. Choć co do code geassa to tez rozne moga byc podstawy fabularne, pomysly na fabule, motywy itp. Dla mnie jest to calkiem logiczne, ze lelouch jednak zyje, domniemywać tak mozna bylo zanim to bylo potwierdzone i jest masa dowodow na to. Coz, wystarczy poczekać, ja na razie sie nastawiam na to, ze dostane produkcje conajmniej 8/10 przez samo to, ze jest to code geass, swiat i postacie ktore lubie, kontynuacja watkow ktore lubie. Ale moze byc tez tak ze bedzie to 6/10 czy nawet 10/10. Zobaczymy. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi ta kontynuacja jakoś średnio się widzi. Z jednej strony git, powrót jednego z moich ulubionych animców. Zastanawiam się jednak, co dalej. Lelouch pokonał wszystkich swoich wrogów, osiągnął wszystkie swoje cele, seria w piękny sposób została zakończona i zapięta. Nie wiem, co zamierzają dalej z tym zrobić, żeby przy tym nie zepsuć ogólnego wrażenia o zakończeniu serii. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...