Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się ma gra?

Sith Inqusitor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Zastanawiam się nad kupnem Overwatcha. Jak się w grze dzieje? Jest dużo ludzi? Są jakieś LCSy, coś w tym stylu? Ogólnie powiedzcie mi wszystko o atmosferze panującej w grze i czy nadal jest rozwijana. I jeszcze jedno pytanie - skończyłem z LoLem, nie mam już tam siły, 4 lata gry i mam już dość - czy Overwatch może mi go zastąpić na tyle, że nie będę chciał wrócić do LoLa tylko brnąć w Overwatcha? Ogólnie zauważyłem, że hype na niego się zmniejszył, stąd moje pytanie.

Opublikowano

Jak na moje kupuj śmiało. Niedawno skończyły się worldsy i wchodzi 3 sezon za pare dni. Gra jest caly czas rozwijana i o niebo lepsza od lola z tą różnicą, że to fps a nie moba + ow jest o wiele wiele przyjemniejszy, nie ma tylu toksycznych ludzi. ;). Ludzi jest pełno i polemizowalabym z tym, że hype na ow się zmniejszył. 

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Szczerze. Był weekend darmowy, pograłem 3 dni non-stop. Jak zobaczyłem że jest na promocji kupiłem z marszu. Nie zastanawiaj sie kupuj. Community etc jest duzo lepsze. Próboj dopasowac się do teamu to easy win. 

c07aaaa0ac783f56.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra cały czas rośnie, Blizzard dba o tą grę, aktualizuje i dodaje nowe postacie jak i mapy czy też skórki. Organizuje eventy na święta typu Halloween, czy teraz będzie też event świąteczny. Gra sprzedaje się nadal, aktualnie jest ponad 20 milionów sprzedanych egzemplarzy i liczba rośnie. Są organizowane turnieje, a nawet LCS'y będą, już Blizzard ma sposób na wyłowienie z tak dużej liczby graczy tych najlepszych i to oni będą brać udział w esport. W grze panuje miła dosyć atmosfera, u mnie rzadko zdarza się żeby ktoś wyzywał (no chyba że ja xD), na dodatek jest komunikator głosowy, tak więc szybciej można przekazywać informacje. Jednak wszystko zależy od tego na kogo się trafi. Po zakupie w maju przestałem grać w lola na 2-3 tygodnie, tak mnie wciągnęła. (prawda taka że miałem bana na 2 tygodnie xD) jednak naprawdę przez ten czas pokochałem normalnie tą grę i gram do dnia dzisiejszego. Hype może już stoi na maksymalnym poziomie, jednak jak wejdą LCS'y czy coś w tym rodzaju, to dopiero wzrośnie dwukrotnie! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...