Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana IP a ban na serwerze

patol965

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko gram troche na serwerze X, czasami odpalam m2boba zeby podropic pare rzeczy , kilka razy juz dostalem bana. I zauwazylem ze banuja konta po ip i chyba tylko z biezacego dnia. Macie moze jakis zmieniacz ip zebym no dropil sobie a np na innym ip wbijal na glowna postac? I czy w ogole jest takie cos mozliwe?

Opublikowano

ale to nic ci nie da ;D

Kombinując: podczas gry na głównej nie logujesz się na boty, zmieniasz ip grasz tylko na botach ale już nie możesz na głównej, po skończeniu gry na botach znowu zmieniasz i grasz na głównej. No ale przelać kasy już nie przelejesz bo to niemożliwe. Czyli faktycznie się nie da.

­

Opublikowano

ale to nic ci nie da ;D

Kombinując: podczas gry na głównej nie logujesz się na boty, zmieniasz ip grasz tylko na botach ale już nie możesz na głównej, po skończeniu gry na botach znowu zmieniasz i grasz na głównej. No ale przelać kasy już nie przelejesz bo to niemożliwe. Czyli faktycznie się nie da.

wjebią ban na adres kompa inteligencje .....

Opublikowano

@topic o jakim serwerze mowa? banują Cie za nieobecność przy kompie/ widoczne czity typu wh ? czy na podstawie zgłoszeń logów? Jeżeli na boty logujesz się tylko z vpn a na główną z normalnego można przełożyć hajs na zasadzie maszyny wirtualnej.

ale to nic ci nie da ;D

Nie spotkałem się, żeby na jakimś serwerze banowali inaczej niż po ip, a na pewno nie po mac addressie, a gram bardzo długo w metina, była plotka, że upadły Antaris miał natrętne boty tak banować, ale chyba nie doszło to do skutku, bo boty odpalałem na 4 kontach.

Teraz ze strony administracyjnej jest tyle możliwości, że nawet VPN Ci nie pomoże ;)

Możliwości może i mają, pytanie na ile musiałby być ten administrator wkurwiony, żeby się doszukiwać powiązań? Bo raczej tak poprostu jak masz bota to banuje twoje ip, co najwyżej powiązane i koniec.

Opublikowano

@topic o jakim serwerze mowa? banują Cie za nieobecność przy kompie/ widoczne czity typu wh ? czy na podstawie zgłoszeń logów? Jeżeli na boty logujesz się tylko z vpn a na główną z normalnego można przełożyć hajs na zasadzie maszyny wirtualnej.

ale to nic ci nie da ;D

Nie spotkałem się, żeby na jakimś serwerze banowali inaczej niż po ip, a na pewno nie po mac addressie, a gram bardzo długo w metina, była plotka, że upadły Antaris miał natrętne boty tak banować, ale chyba nie doszło to do skutku, bo boty odpalałem na 4 kontach.

Teraz ze strony administracyjnej jest tyle możliwości, że nawet VPN Ci nie pomoże ;)

Możliwości może i mają, pytanie na ile musiałby być ten administrator wkurwiony, żeby się doszukiwać powiązań? Bo raczej tak poprostu jak masz bota to banuje twoje ip, co najwyżej powiązane i koniec.

Podczas wpisania Twojego IP, ID itp. wyszukuje Ci wszystkie konta w Panelu powiązane z automatu

Opublikowano

ale to nic ci nie da ;D

z tego co wiem na vesterisie ostatnio poleciały bany takie, ze nawet zmiana ip nie pomoże żeby dostać się na serwer  :D

Komputer: z NASA.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

cyberghost VPN służy do zmiany IP, mówisz o PL czy o prywatnych?

No to kolego jak jesteś taki mądry to tłumaczy zaraz kupie licencje na cybera bez ograniczeń  posiadam inny z którym się normalnie łącze z cyberem kiedyś testowałem no ale lipa więc jak polecasz cybera to musisz wiedzieć jak go dostosować by połączyć się z jakimś serwerem metina oczywiście będą to tylko testy więc mi nie zależy no ale jak jesteś taki ogarnięty i obeznany no to słucham jak go ustawić :) dodam edyt jak kupie licencje czyli jakieś 10 min 

Dobra kolego licencje mam jak by co :) + 2 testy wykonane na szybko  

90349482843895434297.png

05432419733835187651.png

https://zapodaj.net/df5870de25309.png.html

https://zapodaj.net/c53f99cb42f99.png.html

Skoro tak polecasz cyberghosta to wytłumacz jak go ustawić by łączył się z serwerami metin 2 :) na ts owszem zmieni ip ale z serwerem metina w chwili obecnie połączyć się nie da żadnym  licencje kupiłem za 59 dolarów  odblokowane jest wszystko słucham rad :) znawco 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...