Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odmowa pomocy ze strony producenta gry

ASSHunterr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

mam taki problem - kilka razy byłem zmuszony do resetowania hasła oraz emaila w grze Minecraft (ktoś np: wysyła prośby o reset hasła, po czym nie mogłem się zalogować moim mailem i hasła, na mail otrzymywałem wiadomość, że mogło dość do ujawnienia moich danych logowania itp.), każdorazowo w takiej sytuacji napisałem do producenta gry - Mojang, zaś oni zresetowali mail i hasło. Ostatnim razem ostrzegli, że jeśli sytuacja znów się powtórzy nie będą mogli zresetować danych. Tak miałem z 5-6 razy w ciągu 3 lat.

Kolejny raz wysłałem prośbe o reset danych (każdorazowo przesyłam kod zakupu, aby udowodnić, że to właśnie ja zakupiłem grę). Tym razem otrzymałem od nich maila: "We will not be able to help you with this account". Żadnego wyjaśnienia.

Czyli mam rozumieć, że nie zresetują danych do konta? Czy mogą mi odebrać dostęp do gry? Co mogę zrobić?

Pozdrawiam

() =>  console.log(`Hello World!!!`)();

Opublikowano

Nie nie zresetują Ci danych do konta. Nic Ci z kontem nie zrobią po prostu nie będą Ci już pomagać jeśli chodzi o odzyskiwanie danych. Trochę to podejrzane, że ktoś ciągle traci dostęp do konta. Raczej takie rzeczy się nie zdarzają.

Jeszcze jedno. Trzeba było kupić grę z oficjalnej strony producenta. ;)

Opublikowano

" Nie będziemy mieli możliwości pomóc ci z tym kontem "

prawdopodobnie przekroczyłeś jakiś limit i teraz nie chcą ci na to pozwolić :D

bo prawdę mówiąc restart hasła aż 6 razy xD całkiem niezły wynik...

średnia to restart z odzyskiwaniem hasła co 6 miesięcy...

prawdopodobnie podejrzewają cie o handlowanie tym kontem albo o bycie debilem ;x...

i nie mają zamiaru już się dawać jeb** w dupe xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...