Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do obróbki filmów

muzalk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Jako iż niedawno kupiłem GoPro a zbliża się zima co za tym idzie narty, chciałbym sprawić sobie program do obróbki filmów. GoPro studio nie działa mi jak powinno i nie jestem nim usatysfakcjonowany.

Szukam programu do właśnie obróbki filmów z tej sportowej kamerki. W moje oko wpadły 2 programy. Pinnacle studio 20 plus i adobe premiere elements 15. Cena obu programów jest podobna ~350zł~.

Napiszcie proszę co sądzicie o tych programach, czy się nadadzą a jak macie jakieś inne pomysły i inne programiki to śmiało podawajcie plusy i minusy.

Opublikowano

Ja ci mogę polecić sony vegas pro 13 bo jest dobry do obróbki i montowania filmów .

Niechce wydawać ponad 1000 zł na głupi program do obróbki filmów a w piraty się nie bawię. Czekam na dalsze odpowiedzi.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Jeżeli nie "bawisz się w piraty" to pozostaje Ci movie maker (który swoją drogą też chyba nie jest darmowy). W Sony Vegasie masz dużo fajnych opcji, a na internecie jeszcze więcej poradników do niego.

Opublikowano

Kupiłeś tak drogą kamerkę, i szukasz dobrego programu do obróbki wideo, nie chcesz wydać na to kasy, a nie bawisz się w pirary, więc poco ten temat? Nie ma nic darmowego co dorówna vegasowi 14 czy after effects... Jeżeli chcesz nałożyć jedynie korektę kolorystyczną, zmienić kontrast no to zostaje Ci movie maker, lecz tam za dużo nie zrobisz. Możesz również pracować na tak zwanych wersjach testowych, lecz większość wersji testowych posiada znak wodny po renderingu.

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

Po pierwsze koszt kamerki to Ok. 1500zl a vegasa 500 euro. Nie porównuj kamery do jakiegoś programu. Zależy mi głównie na wycięciu paru rzeczy/ dodaniu przejść. Chciałbym abyście wypowiedzieli sie o programach które podałem gdyż kupowanie oprogramowania za 500 euro według mnie mija sie z celem ;)

Dla zakończenia wątka vegasa - odpada.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...