Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co chodzi

Perrino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jestem świadkiem jehowym i zajmuje się werbowaniem nowych wraz z moimi dwoma kolegami. Wracamy z fryzjera, elegancko ogoleni na łyso i wysiadamy z golfa pod jakimś blokiem o 21:00, bo akurat tak się złożyło. No to dzwonimy do jakiegoś typa/typiarki koło 20 minut a on nic, a przez okno widać jak ktoś biega z nożem kuchennym. Jak sądzicie powiadomić o tym policję, bo może doszło tam do jakiegoś morderstwa. Próbowaliśmy się z ziomkami dopić tam przez 10 minut i dalej nic. Na policję baliśmy się zadzwonić, bo może jakaś mafia czy coś i by nas dopadli albo coś gorszego nawet.

Opublikowano

Największa broń i zarazem ochrona mafii to strach, zachowują się w ten sposób aby sparaliżować innych strachem aby zdobyć nietykalność. Jak widzisz, że coś się dzieje takiego to dzwoń, policja nie wyjawi kto podał jeśli o poprosisz o anonimowość. 

Bałeś się dzwonić na policję ale wejść się nie bałeś? Ciekawe ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

hue hue':D

Mogłeś ładniej ubrać to w słowa:D

Potwierdzam bo u mnie w salonie tak ich elegancko na łyso ojebałem i coś tam wspominali że z  kociej wiary są i nawet golfa widziałem że mieli więc to chyba oni, nawet jakieś obrazki zostawili. Miłe chłopaki :)

Jaki ten świat jest mały.

Opublikowano

To nie prowo jestem sąsiadem i słyszałem jak się ktoś dobija do sąsiadów jacyś goście na łyso ogoleni przyjechali golfem ok godziny 21.. więc to nie bajt..

Zadzwoniłem na policje w tej sprawie

Opublikowano

Nie wiem czy jest to pewna forma trola jeśli chodzi o temat, który założył chłopak piszący, że pukało do niego 3 dresów, którzy podjechali golfem i mojej odpowiedzi iż mógł wziąsc nóz kuchenny wrazie czego, ale jeśli tak było co jest mało prawdopodobne, trzeba było spokojnie odjechać i nie głowić się co tam się dzieje, gdyż ktoś mógł np karpia na święta przygotowywać 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...