Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co chodzi

Bialy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam w sumie taki dziwny i niepokojący problem. Mianowicie dziś po powrocie do domu (coś koło 21:00) podjechał mi pod dom czarny golf i wyskoczyło z niego 3 łysych typa, zaczęli do mnie dzwonić domofonem przez około 10 minut po czym weszli jakoś do klatki i zaczęli mi wydzwaniać dzwonkiem i walić w drzwi i tak przez prawie 20 minut. NIc nie mówili, nic nie słyszałem po prostu się dobijali, następnie wrócili do auta postali chwilę i odjechali. Najdziwniejsze jest to, że nie mam z nikim konfliktów, nie wyzywałem nikogo nie bawiłem się w ustawki / napuszczanie ani nie zadaję się z jakimiś gangusami oraz handlarzami gwieździstego pyłu (( ͡° ͜ʖ ͡°)). Ogólnie sobie od tak żyję bezproblemowo więc co to ma znaczyć? Na policję nie chcę tego zgłaszać bo tak naprawdę nie wiem kto mi się dobijał i po co. 

9113414779628821535959.gif

Opublikowano

To trzeba było wyjść do nich i zapytać co jest, a jak się tak naprawdę boisz to trzeba było wziąsc jakiś nóz kuchenny i trzymać go z tyłu jak by co, dodatkowo jak tak byli podejrzani mogłeś im zrobić zdjęcie z okna wrazie czego, bo jutro przyjdziesz do domu i będzie okradziony więc myślę, że miałbyś już coś. 

Opublikowano

To kiedy na policje zadzwonisz? Jak ci potną morde, okradną a telefon sprzedadzą w lombardzie? Numer rejestracyjny chociaż zapamiętałeś? 

Nie ponieważ stali bokiem do bloku a nastepnie szybko się zmyli więc nie miałem nawet jak go dostrzec 

@hooligan333 myślę, że to słaby pomysł wychodzenie do nich skoro jeden zabiłby mnie prawdopodobnie gilem z nosa, poza tym było ich trzech. Co bym sam z nożem tam zrobił? Poza tym oni też coś mogli mieć. 

Opublikowano

To trzeba było wyjść do nich i zapytać co jest,

Mała podpowiedź - jak trzech nieznanych patoli dobija ci się do drzwi to raczej nie chcą poprosić o cukier do kawy.

Opublikowano

To trzeba było wyjść do nich i zapytać co jest,

Mała podpowiedź - jak trzech nieznanych patoli dobija ci się do drzwi to raczej nie chcą poprosić o cukier do kawy.

No ale wiesz, można wziąść jakiś nóż kuchenny za siebie, jak by coś się działo, albo coś, a poza tym mogą cały czas wracać do niego, więc lepiej wyjść i zapytać, a jak jutro tez będą tu zrób im zdjęcie z okna, wrazie czego jak coś się stanie, naprawdę polecam.

Opublikowano

Mafia beda pewnie zakladac u Ciebie w okolicy xD Juz u mnie 2 takich bylo w miescie , 48 h dostali to zmadrzeli szybko.

Ta, mafia. Yakuza odrazu. 

Opublikowano

Mafia beda pewnie zakladac u Ciebie w okolicy xD Juz u mnie 2 takich bylo w miescie , 48 h dostali to zmadrzeli szybko.

Yakuza to mafia.

No ale wiesz, można wziąść jakiś nóż kuchenny za siebie

Bardzo kreatywne myślenie.

Opublikowano

Yakuza to mafia.

No ale wiesz, można wziąść jakiś nóż kuchenny za siebie

Bardzo kreatywne myślenie.

Chodziło mi o to, że jak mafia to niech wyskoczą z czymś poważnym na wzór Yakuzy ;-;...

W sumie to dalej nie wiem po c**j wychodzić do trzech karków z nożem. 

Opublikowano

Jaki problem zapytać przez drzwi o co im chodzi? Jeśli faktycznie ujebali się na Ciebie, to tak czy siak dorwą Cię, nie w domu to po za nim.

Po dwa, jak dzwonili domofonem, to raczej przez niego Cię nie pobiją, mogłeś odebrać.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Jaki problem zapytać przez drzwi o co im chodzi? Jeśli faktycznie ujebali się na Ciebie, to tak czy siak dorwą Cię, nie w domu to po za nim.

Po dwa, jak dzwonili domofonem, to raczej przez niego Cię nie pobiją, mogłeś odebrać.

Generalnie masz rację mogłem odebrać jednakże dałem się ponieść nerwom. Trudno nie spanikować jeżeli widzisz trzech łysych typa wielkości porządnej lodówki dzwoniących Ci domofonem

Opublikowano

Na to nie da się dobrze odpowiedzieć. Wszystkie rzeczy wydają się głupie. Wyjdziesz do nich i co zrobisz jeżeli będą chcieli zrobić ci krzywdę? Weźmiesz nóż i co z nim zrobisz, potniesz im ryje na wzór popka? Już to widzę. Olejesz ich? Możesz ich spotkać jak wyjdziesz np. do sklepu. Spróbujesz gadać przez domofon/drzwi? Będą wiedzieć, że jesteś w domu i c**j wie co im do głowy przyjdzie.

Chociaż równie dobrze mogą to być jehowi i mogą chcieć koniecznie porozmawiać o Jezusie Chrystusie, akurat z tobą.

Opublikowano

Na to nie da się dobrze odpowiedzieć. Wszystkie rzeczy wydają się głupie. Wyjdziesz do nich i co zrobisz jeżeli będą chcieli zrobić ci krzywdę? Weźmiesz nóż i co z nim zrobisz, potniesz im ryje na wzór popka? Już to widzę. Olejesz ich? Możesz ich spotkać jak wyjdziesz np. do sklepu. Spróbujesz gadać przez domofon/drzwi? Będą wiedzieć, że jesteś w domu i c**j wie co im do głowy przyjdzie.

Chociaż równie dobrze mogą to być jehowi i mogą chcieć koniecznie porozmawiać o Jezusie Chrystusie, akurat z tobą.

Wizja trzech łysych jechowych którzy chcą bardzo dogłębnie gadać o Królu Niebieskim najbardziej mi się chyba podoba. 

Opublikowano

Daj znać jak rozwinie się akcja, czy im nakopałeś, czy może chcieli po prostu zapytać czy pomóc w rozwiązaniu jakiegoś problemu.

Tak czy siak, jak nie odpiszesz wszyscy będziemy wiedzieć jaki był przebieg wydarzeń.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Może chcieli zrekrutować Cie do organizacji przestępczej, może miałeś szanse kosić tyle siana, że gimnazjum przy tym to ch*j.

PS: Jak czyta to mafia, która zayebała autora tematu to fak ju lol lyse patole

ezgif.com-resize.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...