Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik jak się klepać w mc

McNightCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosty poradnik jak się klepać, branie tego na serio nie wskazane

Mam nadzieje ze nie naruszyłem tym postem regulaminu, film jest pokazany w celu humorystycznym.

Oraz jest to mniej/więcej poradnik bo pokazuje sposób na zbudowanie zasadzki.

Opublikowano

Ty śmiesz nazywać to poradnikiem? Ten temat powinien zostać przeniesiony do działu "Off Topic".

@topic

"Poradnik" stworzony wyłącznie w celu humorystycznym, co zmusza mnie do napisania "nie lubię tego poradnika".

Opublikowano

Ty śmiesz nazywać to poradnikiem? Ten temat powinien zostać przeniesiony do działu "Off Topic".

@topic

"Poradnik" stworzony wyłącznie w celu humorystycznym, co zmusza mnie do napisania "nie lubię tego poradnika".

a to zmusza mnie do powiedzenia, spierdalaj

Opublikowano

Poradnik z 1 pomysłem użycia płapki? to nawet nie ma pokazane jak sie klepać chyba jak sie cykać i robić pomysłowe płapki , płapka jak dla mnie nawet spoko tylko w teamacie chodziło jak się klepać w Minecraft a nie uciekać i sie w domku skampić co czeka na wroga płapka ;). PS. Nie zalicza się to dla mnie jako poradnik pvp.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@topic

Wykazany poziom 13latka, pytam sie czemu jeszcze nie dostal ostrzezenia?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@topic

Racja ale slowa ^_^

Opublikowano

Jeśli to jest poradnik to ja jestem księdzem..

Poradnik nie przekazuje żadnej wiedzy ani też w ogóle nie jest śmieszny

Według mnie ten "poradnik" jest strasznie słaby i nieprzemyślany..

• 9 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...