Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy serwer Last Chaos

Taichi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wszystkim!

Jak sam tytuł mówi, planuję założyć nowy prywatny serwer Last Chaos...
Serwer będzie EP4... Poszukuję kilku testerów na kilka dni przed startem...

Serwer będzie prawdopodobnie easy/medium, z lvl cap między 175-200, z nowym eq, tytułami, skrzydłami, a nawet z Nową Krainą!
Czas przybliżony do testowania serwera będzie prawdopodobnie Czwartek w następnym tygodniu...
Testerzy wiadomo czym się będą zajmować, będą testować, co tylko się da i gdzie się da.
Zainteresowanych proszę o kontakt:
- Prywatna Wiadomość

- Facebook: 

https://www.facebook.com/Taichi-1602874286686121/

Czekam na zgłoszenia, ponieważ ilość miejsc ograniczona!

Opublikowano

@Up. Nadal poszukujemy testerów! :)

Ja byłbym chętny Ale jakieś info na temat Administracji i osób zajmujących się serwerem by się przydała 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Aktualnie jestem jedynie ja Developerem i Znajomy który jest "sponsorem".
Maszynę już posiadamy od kilkunastu minut, ja zajmuję się właśnie konfiguracją by wszystko śmigało i potem serwer stawiam i już 3 testerom wysyłam pliki i testują, więc najlepiej by było gdybyś @Issante i @Tytanozz napisali na Facebook'u by łatwiej się ze wszystkimi komunikowało. Ja zmykam nadal konfigurować.

Opublikowano

Powiem tak. Mam problemy z instalacją, więc JEŚLI ktoś ZAJMOWAŁ SIĘ kiedyś serwerami na maszynach (osoby na wirtualnych maszynach mnie nie interesują) i potrafią instalację serwera. Pisać na pw. Napewno się dogadamy co do wynagrodzenia.

Opublikowano

Powiem tak. Mam problemy z instalacją, więc JEŚLI ktoś ZAJMOWAŁ SIĘ kiedyś serwerami na maszynach (osoby na wirtualnych maszynach mnie nie interesują) i potrafią instalację serwera. Pisać na pw. Napewno się dogadamy co do wynagrodzenia.

To może zamiast zabierać się za tworzenie serwera poduczycie się tego trochę? To tak z logicznego punktu widzenia, po co chcecie jakiś crap wypuścić skoro nie postoi dnia. Jak macie problem z instalacją plików no to sorry ale w tej grze są straszne luki więc bez ich załatania to serwer tak szybko upadnie jak wystartuje :p

Opublikowano

Już ogarnięte wszystko :). Rano konfigurowałem wszystko, zaspany byłem i niestety błąd był w pewnym wierszu. Serwer dla testerów będzie już dziś dostępny! :)

Opublikowano

Serwer 10/10, każdy znajdzie coś dla siebie. Wiele możliwości rozwoju postaci, nie można się nudzić.....

Opublikowano

Pomysł dobry, ale czy wykonanie? Zagrałbym sobie na takim gotowym serwerze. Liczę że serwer nie padnie po kilku dniach jak to było z pozostałymi.

PS: Mogę wiedzieć, jakie raty na serwerze będą?

Raty nie duże, nie małe. Ale exp zajmie kilka godzinek. Jakieś 4-5h do maxa :) Chociaż aktualnie na całym "koksie" wbija się w 2h, bo buffujemy często.

Rozmyślamy nad opcją rebornów bo to aktualnie fajna sprawa :).

Aa no i w przyszłości lvl cap zostanie podniesiony z 185 lvla i nowa kraina będzie :)

@edit: Anty Hacki będą. Pierwszy raz takie coś się ukaże w LC :). A mianowicie, powiedzmy mam LC odpalone i wchodzę w jakąkolwiek przeglądarke i wpisuje last chaos hacks i automatycznie LC zamyka, a drugi Anty Hack jest taki, że wystarczy zedytować plik/podmienić i LC się nigdy nie uruchomi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...