-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
denaralix3
denaralix3
Witajcie, mam tutaj dziwny problem. Otóż dostałem niedziałającego laptopa od znajomego, a mianowicie. Ma on z 4 lata, jest on firmy "MEDION" i ogólnie działał, ale w pewnym momencie przestał. A więc tak wygląda sprawa. Gdy klikam przycisk włącz to czekam 5 sekund i wyświetla się logo "MEDION" i wisi ono w nieskończoność. Czekałem dzisiaj 35 minut i nic, dalej wisiało. Był na nim system windows 7. Przed chwilą dostałem wiadomość od kolegi, że jak minie godzina to z tła "MEDION" przeskakuje na biało tło, gdzie jest napisane, zeby naprawić system. Dodam też, że jak włączam laptop i wkładam pendrive z windowsem, to przed tym logo MEDION klikam F10, wybieram pendrive i potem jest przez godzine czarne tło, tylko zamiast loga MEDION. A po tej godzinie jak wiadomo niebieskie tło z napisem "Odzyskiwanie. Urządzenie zostało odłączone lub nie zostało podłączone."
Co robić?
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.