Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klaser - bot na wypełnianie/automatyczne walki

szpetek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje bota który pomógłby mi wypełnić klaser dokładności.

Pamiętam, że kiedyś jak grałem na s1 pl to na bocie od sfbot.de to ustawiałem zakres miejsc na arenie (np. 20000-25000) i bot sam je atakował. To wystarczyło żeby wbić klaser na 90% w dość szybkim czasie (czasem sam szukałem najlepszych celów). 

Aktualnie mam 8% (gram od nowa na w13), i fajnie byłoby mieć bota podobnego do tego który opisałem wyżej, lub coś lepszego. Na sfbd overi net nie mogę wpisać requesta, ilnehost nie ma takiej opcji (atakuje tylko z 3 zaproponowanych celi automatycznie), to samo na MFBot.

Pomoc w stylu automatycznego wyszukiwania pojedynczego gracza z największą liczba przedmiotów również byłaby super (meh, ale trudno sam by musiał klikać co kilkanaście minut).

Jeśli się gdzieś mylę to prosiłbym o wytłumaczenie mniej więcej: co, jak i gdzie. :)

Z góry dzięki.

Opublikowano

Dzięki, ale nie interesują mnie wersje mobilne  ;)

Wkrótce na IlneHost będzie zakładka klaser, ale znajdziesz sporo innych (nie wymaga włączonego komputera) http://ilnehost.pl/signup.php

To wyczekuje w takim razie na aktualizacje  :)

Póki co znalazłem coś takiego jak CrawlerNG na forum MFBot-a. Zgrywa klaser, podajemy max lv postaci których ma szukać, ilość stron chwały(1 strona=30 graczy) i po analizie pokazuje nam wykaz najlepszych celów.

Opublikowano

A czy ten crawler łapie serwery miedzynarodowe? Bo u mnie chyba ich nie widzi, albo nie umiem włączyć.

//Dobra, znalazłem. Zamiast kraju trzeba wybrać international...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wkrótce na IlneHost będzie zakładka klaser, ale znajdziesz sporo innych (nie wymaga włączonego komputera) http://ilnehost.pl/signup.php

dalej nie ma ...

A jak ma być skoro on nawet nie wie jak działa dodawanie przedmiotow do albumu xD

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...