Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostałem oszukany, co dalej?

Fifik20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Zostałem właśnie oszukany na 40€ przez gracza o dość pokaźnym profilu lvl steam - 50, 50 stron potwierdzeń, że jest on dobrym handlowcem. Niestety tylko potwierdziło się, że ufność ludziom dużo razy może zgubić człowieka. Chciałbym tylko się zapytać, czy jeżeli zgłoszę takową osobę do steamsupport to czy cokolwiek to mi przyniesie? Za odpowiedzi dziękuję i oczywiście pozdrawiam.

Opublikowano

Nie, najwyżej zablokują mu mozliwosc tradeowania

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Core i3 2120 | 4 GB RAM DDR3 1333 | Gigabyte GTX 460 SOC | WD Blue 640 GB | ASUS P8H61-M LE Rev 3.0 | be quiet! System Power 8 600 W | obudowa iBox (bodajże)

Opublikowano

Ja go zgłosisz sam to nic się nie stanie. Jak zgłosi go duża liczba osób (ponad 100 osóB) to powinni się tym zając, aczkolwiek znając support steama i tak gówno zrobią,

76561197963952284.png

Opublikowano

To jest smutne lecz prawdziwe i niestety jedynym sposobem na to jest nie ufanie i zgadzanie się tylko na zwykłe trade coś za coś w tym samym czasie :(

Opublikowano

Dać się okraść w 2k16 xD. Bez urazy, ale na każdym kroku mówią o scamach i oszustwach od wielu ludzi, nawet wielkich streamerów z polski i zza granicy. Inteligencją raczej nie grzeszysz, ogarnij się na przyszłość.

Twoja wina, przejebałeś 40 euro, nic z tym nie zrobisz.

Opublikowano

@Ememenss Zgadzam się z nim w pełni przecież jak można dać się o scamować Proszę Cię za każdym razem widać na pierwszy rzut oka że gościu próbuję scamu opinie nie mają żadnego znaczenia :)

Opublikowano

teraz nawet w burdelu się każdy zabezpiecza,to nwm jak ty to zrobiłeś że Ci zabrał skina za 40 e,tymbardziej ze steam guardem,a jak mu sam dałeś hajs poza steam albo na drugie takie samo konto wysłałeś skina to teraz cierp :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

50 stron potwierdzeń, że jest on dobrym handlowcem.

Jakich potwierdzeń? Gdzie?

Pewnie chodzi mi o 50 stron +repów xD

Sorka, ale są specjalne grupy od +rep za +rep także repy nic nie znaczą

76561197963952284.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...