Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferty płatne a nowy starter

tritix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zapytać was, czy ktoś kiedyś próbował zakupić nowy starter (np. 5 zł) i na nim zapisać się na te linki: http://screenshot.sh/ouy79Eyp3TYC6

Nie mówię by zaraz wszystkie te subskrypcje na jednym telefonie włączyć, ale nawet te 40grzybków za 5zł byłoby fajnie :D

Czy ktoś miał doświadczenie z czymś takim?

Opublikowano

A tak z ciekawości, kiedy ostatnio to robiłeś? 

Kupiłem w ciągu dnia starter za 5zł, a tu nagle że nie mogę nic zrobić bo karta nie jest zarejestrowana  :((

@Edit: Jaka jest teraz najtańsza opcja zakupu grzybów? W pln, czy jest jakaś lepsza waluta do tego?

Opublikowano

Kupiłem w ciągu dnia starter za 5zł, a tu nagle że nie mogę nic zrobić bo karta nie jest zarejestrowana  :((

@Edit: Jaka jest teraz najtańsza opcja zakupu grzybów? W pln, czy jest jakaś lepsza waluta do tego?

Kiedyś kupowałem w rublach bo się bardziej opłacało. Teraz wszystkie ceny są dostosowane pod kurs dolara i cena grzybów po przewalutowaniu jest podobna.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

no musisz iść do salonu i zarejestrować kartę na swoją dane :D

Czego tutaj szukasz?

Opublikowano

no musisz iść do salonu i zarejestrować kartę na swoją dane :D

No niestety od tego roku wprowadzili jak dla mnie strasznie głupi przepis, że karty sim muszą być zarejestrowane na Twoje dane osobowe -.-

Czyli nici z tzw. kupienia starteru za 5zl i robienia sobie na nim co Ci się żywnie podoba.

Będziesz chciał przedzwonić do byłej, albo do jakiegoś typka i musisz lecieć ze starterem do salonu zarejestrować go xD

A centy teraz we wszsytkich grach praktycznie są podobne w każdej walucie, żeby nie było "faworyzowania" danego panstwa, waluty ;)

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...