Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Język do stworzenia clickera

gawlas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie bo w robocie mam dosc dużo czasu wolnego i mam do dyspozycji acrobat reader notepad++ i przeglądarkę oczywiście bez internetu ( tak to bym się nie nudził ;p) czy jest jakiś język dzięki któremu mógłbym wykorzystać wyzej wymienione programiki żeby stworzyć prostego clickera fajnie jakby był jakiś kurs w pdf ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A masz jakiś kompletny poradnik w pdf oczywiście za darmo ;p

Ja już próbowałem w javascript sciaglem wczoraj nawet kurs ale okazało się że trzeba przykłady których próżno na necie szukać za darmo dlatego zapytałem tu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Skayblas To napisz mi skrypta na sklep,klikanie. Nie da się jedynie typu AutoClick itd.

Topic:

Clicker na PC:

JavaScript

C/C++

vbs

Clicker na telefon:

AndroidStudio

Opublikowano

W clickerach chodzi między innymi o kupywanie nowych upgradów na click na sekundę czyli np babcia która daję 1 ciastko na sekundę albo strzałka która daję na więcej ciastek za kliknięcie o to mu chodziło :) za pewne znaczy się 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Polecam zrobić clickera w JavaScripcie - część z istniejących jest zrobiona własnie w tym jezyku np. Cookie Clicker. Do edycji kodu wystarczy właśnie Notepad. Do samego JavaScriptu moge polecić strone http://kursjs.pl/ - uczyłem się z niej osobiście.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Możesz spróbować stworzyć klikera przy użyciu cordovy. Klikera przygotowujesz jako stronę internetową (czyli HTML5 + JavaScript). Następnie za pomocą cordovy budujesz to do postaci aplikacji na androida / ios / windowsa.
Powodzenia ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mogę wam oddać działający Clicker. Jest tam sklep i wszystko. Wystarczy pobawić się grafiką. 

GPU: AMD Sapphire HD7770 1GB GDDR5 | CPU: Intel Quad Q6600 @2.4Ghz | RAM: 4GB DDR2 800Mhz | PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W | MOBO: Gigabyte G32M-S2C | Obudowa: Zalman Z3 Plus | Chłodzenie: SilentiumPC Spartan 3 LT

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie znam niczego po polsku... bo 99% polskich poradników to gów** spływające między... jeszcze gorszymi...

ale tutaj znajdziesz poradnik -> https://www.youtube.com/watch?v=cXgA1d_E-jY

jest to poradnik który kiedyś widziałęm do flapy birda... ;x

ofc. wymaga to nieco przetworzenia... ale bez problemu stworzysz taką grę o ile nieco poklikasz sobie i popiszesz sam ;x...

być może kiedyś wyśle cały kod potrzebny do takiego klikera... ale osobiście uważam że stworzenie takiego klikera to cóż...

strata czasu...

z Java możesz stworzyć serio dobre gry nie wymagające wielkich zdolności itp.

programowanie wymaga jedynie umiejętności dodawania i odejmowania... no i czasami logicznego myślenia...

ale czego sam nie wymyślisz znajdziesz w internecie więc no problemo...

w pracy nie masz neta ale w domu masz :P wiec w domu sie doszkolisz a w pracy popracujesz :D

prawdę mówiąc jak się nudzisz w pracy...

to...

1) weź sobie kup Pendrive za 20 zl

2) zainstaluj na nim jakaś grę...

3) podłącz Pendrive do komputera w pracy

4) odłącz głos

5) włącz grę

6) be happy

gry które znajdują się na pendrive zawsze będą na pendrive i będziesz mógł je spokojnie sobie z niego odpalić :P

a dzisiaj przenośne dyski są strasznie małe i strasznie pojemne więc no problemo z tym ^_^

sam noszę ze sobą N++ Factorio i pare innych gier na różnych pendrive :P

dodam że nawet jak twój pracodawca zablokował instalowanie oprogramowania ( w sumie da się to obejść )

to z tak przygotowanym pendrive wciąż będziesz mógł grać :P w końcu nie instalujesz niczego więc 

ci system nic nie zablokuje ^_^ bo to jest po prostu uruchamiane z innego dysku :D

albo 20 zł...

albo nauka z poradników które ci wysłałem :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...