Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót

Veeerciu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postanowiłem powrócić do bns'a i zrodziło mi się w głowie kilka pytań, mianowicie:

1. Na jakim serwerze warto zacząć od nowa?

2. Lepiej postawić na Blade Master'a, czy Blade Dancer'a?

3. Jak teraz wygląda znalezienie osób na dungeon? Wciąż łatwo?

Opublikowano

1.Windrest od samego początku był najpopularniejszym serwerem i tak zostanie do końca.

2.Tego ci nie mogę powiedzieć. Twój wybór, jednym gra się lepiej bd, innym kfm, a jeszcze innym fm. Jeśli chodzi o moją opinię, to bm bardziej mi się spodobał.

3.Oczywiście, party na instancje szuka się na serwerze rookie, a znalezienie tam chętnych osób, to kwestia kilku sekund.

Skoro powracasz, to ostrzegam, w blade & soul niedługo zagości gunner. Wiadomo, że podczas rozgrywki natykaliśmy się na postacie używające broni palnej, ale nigdy bym nie pomyślał, że developerzy wpadną na tak genialny pomysł i stworzą na ich przykładzie, nową klasę postaci. Przecież to jest równoznaczne ze zniszczeniem, tego unikalnego klimatu dalekiego wschodu w grach mmorpg. Zakładając, jak mocny był warlock, a potem jeszcze wykokszony  soulfighter, to ja nie chce sobie wyobrażać, jaki będzie gunner. To już nie jest ta sama gra, to mi zaczyna przypominać aiona. W nowych updatach, nawet moby zaczynają mi przypominać klimat aiona ( tak, gigantyczne, zlepione kupy gówna ).

Opublikowano

Co do 1 i 2 to popieram pana @UP
Co do 3. Jedyne problemy znalezienia dunga mogą być na tych niższych niebieskich dungach, nie wiem kiedy skończyłeś grę, ale z cross-server zostały usunięte zielone dungi i niebieskie do 45lvl.

@UP
Z jednej strony może to zepsuć klimat, jednak pamiętajmy, że to nie pod nas jest ta gra robiona :P To korea dostaje to, być może oni lubią takie klimaty, sam gunner jako tako ma podłoże w B&S, że to mają być "Duchowe" bronie, a sam ich wygląd przypisałbym wymysłowi klasy, która tak je uformowała :v (wiem trochę dziwne). Głównym powodem naszego odrzucenia, może być fakt, że dostajemy patche co miesiąc bo cały czas gonimy serwer koreański, przez co nie cieszymy się z nowych update'ów, ale jedynie brniemy w nie naprzód.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...