Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak zmiany FPS'ów przy nowej karcie

UdzielamSie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mialem karte graficzna GeForce 640GT  i zmienilem na nowa karte GeForce 1050 TI . Zrobilem specjalnie formata gdy zalozylem ta nowa karte bo myslem ze to pomoze.

Czy jest to mozliwe ze mam praktycznie takie same fps jak na tej starej karcie w grze mam ustawienia 1024x768 wszystko low fps siegaja od 150-250 nie stabilne .

Procesor to i5 3550 i 8gb ramu . Mam sterowniki do karty aktualne.

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Jasne, ze tak, karta to juz nie jest winowajca akurat, roznice bys zauwazyl przynajmniej przy full hd + ultra pewnie, bo gt juz by tam slabo ogarnial. Tak samo np na starym PC i3 2120 + gtx 660 (https://www.youtube.com/watch?v=haPamRGSrs4) mialem praktycznie te same fpsy na low w 800x600 bo to procesor juz nie pozwalal na wiecej.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

csgo bardziej bazuje na cpu, wiec Tak to jest możliwe.

Niby bazuje większość na cpu, ale lekka zmiana w fpsach po wymianie karty graficznej powinna być :v

Opublikowano

Co z tego że CS GO bardziej bazuje na CPU skoro i5 3550 to nie jest jakiś słaby procesor, mam:

I3 4130

Asus GTX770 DirectCUII

8GB Ramu

I na low mam ponad 200fpsów w 1280x1024, stabilne. Na najwyższych koło 140, również stabilnych.

Jaki windows? Dysk już leciwy? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...