Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Historia - Prezentacja Gildii

User_1536557

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Razem z gildią chcemy zawitać na jeden z serwerów,lecz potrzebuję do naszej prezentacji hmm jakaś legendę o gildii czy cos w tym stylu.

Nie wiem czy dobry dział tematu,jeżeli zły to przerpaszam

Pozdrawiam i czekam na propozycje od WAS!

Opublikowano

Zaczynacie od nowa? ile ludzi będzie liczyć gildia i po ile macie lat ? bardzo chętnie bym po kilku latach wrócił do tej przygody ,ale właśnie z jakaś gildia ;)

Opublikowano

Zaczynacie od nowa? ile ludzi będzie liczyć gildia i po ile macie lat ? bardzo chętnie bym po kilku latach wrócił do tej przygody ,ale właśnie z jakaś gildia ;)

+16 All + Wyjątki na moment obecny jest nas 7 osób i zaczynamy od początku czyli od serwera Metin2 PL : Diumar :)

Opublikowano

Szkoda ,że Diumar nie jakiś inny , kiepsko tam z ilością graczy . Powodzenia ! ;)

Nie jest tak źle z ludźmi na Diumarze, i grają tam całkiem spoko osoby

7093cd1682ac4b8bgen.png

Opublikowano

+16 All + Wyjątki na moment obecny jest nas 7 osób i zaczynamy od początku czyli od serwera Metin2 PL : Diumar :)

@User_1536557

napisz nick na pw i jakie królestwo, jak Jinno to mogę grać bo mam tam konto na Diumarze ale przestałem grać bo samemu mi lipa grać w tą grę :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Chodźcie na Tortugę ,albo Negrosa to mogę z Wami grać i rozmawiać ts bardzo często..:D   / żadnego dobrego privka nie ma ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...