Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam postać 67 lvl Dobra postać dość dobre skille Berserk m7 szarza m7 aura m4 wir 14 xD eq nie jest za dobre ;/ Wymiennie : Boga Smoków +7 Lwia tarcza +7 Miecz nimfy +6 Ametystowa Bransoleta +7 jadeitowy naszyjnik +5 Miedziane kolczyki +5

Gdzie expic ta pistacja i na jakie metki dam rade

100-TAK

200-TAK

300-TAK

400-

Opublikowano

Ja polecam V2. ;P Z takim Eq nie powinno być problemu a exp nawet ładnie leci.

używaj prefiksów w nazwach tematu.!

Metki do 70 zależy od defa i ataku, bo tu nie wymieniłeś..

Opublikowano

V2 nie dam rady v1 nie wezmę 3 grupę ;D a takie dobre skille defa 350 tylko <smutny> postać do wywalenia co ja mam nią robić jak nie moge epic

100-TAK

200-TAK

300-TAK

400-

Opublikowano

Zrób sobie dropka 35 lvl z bojem, i wbij wyjebiaste EQ.! Potem możesz zabrać się za exp.. ;P

Opublikowano

Pohackuj troche pisz do osób czy chcą konta i żeby podały email wchodzisz na MMOgame rejestrujesz ich jak kliknął masz Itemy;]

.

Opublikowano

V2 nie dam rady v1 nie wezmę 3 grupę ;D a takie dobre skille defa 350 tylko <smutny> postać do wywalenia co ja mam nią robić jak nie moge epic

Owned koles. Kupujesz yang na allegro a postać masz nadająca sie do wyrzucenia.. na prawde, nie exp w ogole, jebnij ta postac i skoncz grac, albo idz na privy, PL jest dla Ciebie za trudny ;-)

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

Kup tarcze na 61 +9. Nifme min. +7 z kd pod pvm. Ebo+9 i jak coś zostanie to może srebną +9. Jeśli nie masz buffa to go zrób. I możesz wtedy expić^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...