Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik][Obieżyświat>>>Skrytobójca][Jakie Skille Robic Na Max]

HARU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój pierwszy poradnik z gry rappelz

Mroczny cios na full bo to jest skile najsilniejszy do ataku

Krwawe Ostrze też na full bo to jest do wyssania HP z przeciwnika

Uderzenie Skrytobójcy

Mistrzostwo w dwóch broniach

Duży unik

Celność

Zapomnienie jeśli masz w pt/dp tanka to sie przyda

Szybki krok

Passywy

Biegłość w Zbrojach

Mistrzowo Broni skrytobójcy

Biegłość w Unikach

oczywiście to jest build jak idziesz w skrytobójce

A i kamyki do mieczy/sztyletów sprawność i siła

a do reszty żywotność i zręczność bo ta postać sie opiera na unikach.

Opublikowano

Oj Haru :D

Pisałem przecież o Obieżyświacie :)

U niego robisz w sumie wszystkie skille, żaden PKT nie jest zmarnowany, więc to co napisałeś ani trochę nie przypomina Poradnika.

Mogłeś przynajmniej screen dać :)

Na zielono zaznaczyłem Skille które cały czas się używa.

Ale tak czy siak, robi się wszystkie skille ;)

skilleobiezy.jpg

. . .

Opublikowano

bartez ... Co ty w ogóle piszesz?

Jest wyraźnie napisane Obieżyświat POD Skrytobójce, a nie Obieżyświat POD Mrocznego Łowce...

Kłusownik > Obieżyświat > Skrytobójca lub Mroczny Łowca

Kłusownik - Muszę Komentować? ...

Obieżyświat - Lecisz albo w skille pod skryto, albo pod łowcę, czyli albo lewe drzewko skilli albo prawe.

Skryto - 2 Sztylety lub 2 Miecze.

Mroczny Łowca - Kusza... <<<

Mnie sie na tyle podoba obiezyswiat dopoki, doputy nie trzeba kupywac zadnych strzal, arrows itd itd ^^

Ehh... ;)

. . .

Opublikowano

@Up

Moj blad, przywyklem do usa. Czyli mowimy teraz o Assasin.

No to tym bardziej nie jest to dobra postac dla poczatkujacych, kolega w tamtym temacie napisal ze chce dobra postac pod pve jak i pvp a assassin jest ciezki na pvp a bez dobrego sprzetu to dlugo nie pozyje.

15097.png
Opublikowano

bartez oglądałeś filmy na YT?

Pooglądaj ;)

Tym bardziej że PVP zaczyna się Dopiero dla osób zaawansowanych, a taka osoba jest w stanie w 1 dzień wbić 50-60 lvl, więc nie wiem nad czym my tyle debatujemy ;)

Pogra, zdobędzie doświadczenie, kupi hawka/salke/harpie i jak zechce to zrobi nową postać którą w 1 dzień wbije 50-60 lvl :)

. . .

Opublikowano

@Up

Kazdy chce zrobic z kims pvp nie wazne czy jest doswiadczony czy nie, kolega wyraznie napisal w temacie poprzednim ze chce tez pod pvp a zanim uzbiera na dobre eq dla ass to troche minie no i powiedz mi kiedy on kupi takowa salke harpie hawka xD?

Po drugie dla ass najlepszy jest chyba wolf lub skel a szczegolnie skel bo ma atk.spda, wiec jak zacznie ogarniach troche ta gre to pewnie zdecyduje sie na skela cuz przyda mu sie bardziej w expieniu niz hawk czy harpia a tym bardziej salka.

15097.png
Opublikowano

bartez ale ty bzdury gadasz :D

Po 1 Rzeczy dostanie na 20 lvl, później na 50...To mu wystarczy w zupełności, a jak ma za dużo kasy to siedzi na aukcjach i szuka okazji...

Po 2 Wilk gówno warty...uniki dużo dają, ale szybkość expienia spada o co najmniej połowę...czyli Bez Sensu ^^

Wiesz w ogóle co daje zjednoczenie salki, jastrzębca i harpii?

Nie wiesz, bo gdybyś wiedział to nie pisał byś tutaj głupot :)

Taka salka expi za niego...podobnie reszta tier3

3x Większy DMG niż wilk czy kostek.

O wiele lepsze i bardziej przydatne Zjednoczenia.

Ja widzę z postu na post, że naprawdę mało wiesz o rappelz ;)

. . .

Opublikowano

@Up

Sam bzdury piszesz, gdybys wiedzial co nie co o tej grze i skillach ktore najbardziej sie przydaja dla odpowiedniej klasy to bys nie pisal tych glupot, na co mu salka ktora jest gownianym petem i nie oplaca sie w nia inwestowac kasy (przydaje sie bardziej bs ktory lata z dirkiem i shieldem)? Na co mu hawk ktory jest dobrym tankiem wiec na chuj mu to ( przydaje sie bardziej sb i innym pet klasom i tankowcom)? Harpia by mu sie jeszcze przydala bo daje dexa i hp ale na co(bardziej przyda sie archerowi) ? Na co mu kurwa takie pety gdzie 90% swojej gry spedzi w dp a w solo lepszy jest atk. speed ktory daje skel wiec chlopie zastanow sie nad swoimi wypoweidziami bo sa masakryczne, tyle mam do powiedzenia juz sie nie wypowiadam bo szkoda slow.

15097.png
Opublikowano

bartez Ty kurwa nie łapiesz że z kostkiem gówno będzie bił?!

Tier3 to 3x WIĘKSZY DMG (Szybszy - Sam będzie bił po 800/300 na 50 lv, a Tier3 po 6k+/-, zależy od rzeczy i lvla peta), Taki gówniany ORK 10+60 za 6-7kk Expi go lajtowo do 50 lvla, Salka/hawk/harpia expią go przez następne 20 lvli!

Sam, nawet w Arid nie da rady sobie bloczyć, a skel/wilk nie ogarną w okolicach pająków, więc zostaje mu PT które do 70 lvla się nie opłaca!

Widać że siedzisz tylko w i wyłącznie w PT i robisz tam jako pasożyt... Bijesz na 50 lvl po 800/300 Skel po 1500 ^^

Ja nastawiam się zawsze pod Fast exp, a tego ci skel ani wolf nie da!

Fajnie że NIKT ogarnięty nie biega z Wolfem, a tym bardziej ze Skelem, ale ty masz swój świat, albo nie jesteś w stanie zarobić 40-50kk ...

Pasożyty są wśród nas, właśnie dlatego expię sam robiąc nową postać, a jak expie w pt to tylko w ogarniętym PT.

. . .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...