Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przecena grudzien/Darmowa gra.

Czarownik Chudi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, piszę z pytaniem czy myślicie że w grudniu będzie jakaś przecena over że będzie kosztował w okolicach 120zł? Wydawanie 35€ to jest dużo jak na moją kieszeń a przez ten darmowy weekend pogralem i gra jest masakrycznie dobra lub jest jakiś sposób żeby zdobyć grę za darmo? Jestem w stanie prawie wszystko zrobić za gierke ;- )

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

Skoro prawie wszystko, to kup ją. :) Nie jest to zbyt pomocne, ale za darmo na pewno jej nie dostaniesz. Promocji na święta od strony blizzarda bym się nie spodziewał, jednak możesz patrzeć na polskie strony gdzie mogą być takie "świąteczne prezenty", i coś czuję że takie coś będzie na cdp.pl .

https://cdp.pl/overwatch-origins-edition-pud-pc.html 

Opublikowano

Ale 200 paki jak dla mnie to jest za duzo jak na gre aktualnie. Szkoda ze nie bedzie przeceny ; (

W sumie dopiero teraz zobaczyłem że jest przecena na OW:OE. To powinien być idealny powód do tego by kupić tą grę za te 150,- na grę, skoro tak bardzo ją chcę. I tutaj muszę Ci dać gwarancję że taniej nie będzie, a 25 Euro mniej to naprawdę dużo! :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...