Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kopia bazy na dysk

tomo92s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się zrobić kopię bazy danych bezpośrednio na dysk ale nie mając danych do ftp? Niedawno zmienił się właściciel na naszym forum i nie można się doprosić o dane do ftp a chciałbym wykonać kopie bazy TS'a. Jest jakaś inna możliwość aby to zrobić?

Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz

Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz

Mobile: Xiaomi Redmi Note 4X

Specjalista
Opublikowano

Możesz spróbowac przez Yatqe. Jest tam mozliwość zrobienia snapshota i zapisania go na swój komputer. Jest tam jeszcze coś takiego jak backup ale nigdy nie uzywałem i nie wiem w jaki sposób to działa ale możesz zobaczyć.

Opublikowano

Zależy mi własnie na kopii plików nie snapshocie. Tylko trzeba zrobić donację żeby otrzymać klucz do YaTQA bo bez tego nie widze innej opcji.

Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz

Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz

Specjalista
Opublikowano

Jak to odpada to nie mam innego pomysłu. Próbowałeś tą funkcją backup'u z Yatqe? Można zoabczyć czy nie mają jakis luk w zabezpieczeniach  ^^

Raczej staraj się o kopie od tego co ma dostęp do plików serwera.

Opublikowano

Bez danych FTP/sFTP nie zrobisz backupu plików bo nie ma jako takiego dostępu abyś mógł ingerować z poziomu klienta.

Jeśli masz jakiś kontakt do właściciel to poproś o stworzenie skryptu abyś mógł z poziomu przeglądarki odpalać.

Bądź pobierz sobie cracka/zapłać 50 centów.

Opublikowano

Mam juz dostęp do FTP. Temat można zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...