Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop pod metka.. cs go itp

ModernGhost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko odrazu pozdrawiam wszystkich co obejrzą ten temat, chcialbym was prosic o pomoc, moglibyscie pomoc mi w wyborze laptopa za niska cene by metina czy cs-go uciagal bez lagow ? By sie nie cial.. za pomoc bardzo podziekuje i plusika dam :)

PS. LAPTOPA POTRZEBUJE TYLKO POD TE TYPU GRY.

Opublikowano

Poszukaj na xkom, morele, skapiec. Ja na tych stronach znalazlem mojego msi gp60 840m 8gb ram 750gb i5 4generacji za 2,5k.

Ewentualnie lenovo 510

Opublikowano

Do metina i cs 1.6 to wystarczył by ci nawet ten sprzedawany przez handlarzy januszy na targu w sobotę.

Wątpię. Do cs 1.6 każdy wystarczy tyle że on chce cs go a nie 1.6

A co do autora tematu uzbieraj z 2,5-3k i bedziesz mial maszyne od msi gdzie odpalisz gta 5 na ultra w hd z prawie wszystkimi bajeramj a w cs go bedziesz mial 200 fps

Opublikowano

Skoro tak mowisz to dla mnie w sumie nie ma problemu, zaniedlugo bede w polsce to byc moze kupie se taki laptop.. myslalem ze cena za takie cos co pociagnie gta5 na ultra to koszt z 5-6 tysiecy. Dziekuje temat do zamkniecia

Opublikowano

Moj msi wlasnie ciagnie gta 5 wszystko na ultra tylko bez msaa i post fx bo to szajs dla mnie co tez nie potrzebnie obciaza. 30 fps stale albo wiecej w HD. Nie mylic z full hd.

Patrz na xkom laptopy od msi (najlepiej z ssd i 2,5 ghz procek to minimum polecam i5 4 generacji 2,9-3,1 ghz) i jak znajdziesz jakiegos dobrego to poszukaj na ceneo bo napewno trafi sie tanszy o kilka stow. Nie zapomnij o systemie (bron cie panie boze od 10, bierz win7 albo 8.1) i na notebookcheck sprawdzaj sobie karty graficzne albo i cale laptopy bo robia tam testy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...