Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam problem z Metinem z Windows 8.1

nenewem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak napisałam wyżej, mam problem z metkiem. Chciałabym zagrać ze znajomymi w Metina, ale gdy go pobrałam, zainstalowalam itp. 

Podczas włączania go robi mi się coś dziwnego, nie moge wpisac passów, stworzyć postaci. Poprostu mam tak jak na załączonym obrazku. Czy ktoś już miał taki problem ? (Inne gry typu: Lol, Cs:go, Aion, Vindictus, Skyrim dzialają mi normalnie)

post-1539426-0-58731300-1479773311_thumb.png

Opublikowano

Model intel graphics family HD a karte mam NVIDIA GeForce 820. Na poczatlu sprawdzilam 2 serwy i powstrzymlam sie przez jakis czas. Wczoraj jak pobralam jakis serw to wlasnie mialam tak jak na załączonym ss :/

Opublikowano

Czyli rozumiem, że na żadnym nie działało.

Możliwe, że jest to spowodowane brakiem jakiegoś oprogramowania w metinie.

Z mojej strony mogę polecić jeden plik, który posiada wszystkie potrzebne programy do każdej gry.

http://www.programosy.pl/program,all-in-one-runtimes.html

Skana chyba nie muszę dawać, sprawdzona strona z programami która nie posiada jakichkolwiek wirusów.

Mam nadzieję, że to pomoże, a jeśli nie to spróbuj zaktualizować sterowniki do karty graficznej.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...