Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Umiejętności Camille

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyżby riot wysłuchał moich próśb i stworzył championa dla mnie???

Opublikowano

A ja czytałem panowie wasze komenty pod ostatnim takim tematem na jej temat, a teraz ze op. ja tak jak mówiłem, nowy main i oczywiście e jest inspiracja z  attack no titan - i tak jak wykorzystali ahri od kyuubiego to ją od nich. 

Riot to beztaleńcie skoro posuwają się do takich metod robienia champów, nie mają swoich własnych pomysłów. ;;;;

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

A ja czytałem panowie wasze komenty pod ostatnim takim tematem na jej temat, a teraz ze op. ja tak jak mówiłem, nowy main i oczywiście e jest inspiracja z  attack no titan - i tak jak wykorzystali ahri od kyuubiego to ją od nich. 

Riot to beztaleńcie skoro posuwają się do takich metod robienia champów, nie mają swoich własnych pomysłów. ;;;;

Co do Ahri to, raczej wzorowana była na Kitsune, jak i zresztą sam Kurama. A ten trójwymiarowy manewr to 99% brany był z Ataku tytanów jak napisałeś :D

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Czy nowy main? Chyba nah, mainuję junglę i lekko jej tam nie widzę, CHOĆ jej ult byłby niesamowitym narzędziem do gankowania tak jak E. Zobaczymy, miałem też nadzieję, że to będzie assassin, cóż, zawiodłem się. Zobaczymy co tam z niej będzie, na pewno zbieram IP, bo bardzo mi się podoba, ale mainem moim nie zostanie, a szkoda bo miałem taką nadzieję.

Opublikowano

Tak jak zawsze mówiłem, wymyślają niestworzone rzeczy, ciężko się wpasować w mete, albo będzie OP albo total useless, albo polecą nerfy albo powoli buffy które do niczego nie doprowadzą. Mnie już nie kręcą te nowe championy, UberDanger się fajnie o tym wypowiedział parę mieś temu na filmiku

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Imo dość innowacyjna postać, aczkolwiek w aktualnej mecie ciężko będzie się jej wpasować. Mechanika interesujące, zwłaszcza jej ultimate. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...