Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Trenujecie Jakieś Sztuki Walki ?

Yuriy

Sztuki walki.  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co trenujesz/trenowa?e? ?

2. 2. Jak d?ugo trenujesz/trenowa?e? ?

• dopiero zaczynam
    • miesi?c-6 miesi?cy
    • pó? roku-2 lata
    • 2-6 lat
    • 6-10 lat
    • 10 lat +++
    • Wcale nie trenuje/trenowa?em.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakładam ten temat aby można było "pochwalić się" jaką sztukę walki trenuje się ,czemu oraz jak długo.

Może wasza wypowiedź zachęci innych do zapisania się na treningi na daną sztukę walki.

Proszę podawać jakieś sensowne wypowiedzi a nie typu "bo lubię się wyżyć","Bo dzięki temu umiem obić każdemu mordę" itp ;]

Edit@

Ankieta dodana.

Edit2@

Otóż jeśli chodzi o mnie trening to całe moje życie i nie zamierzam rezygnować pomimo przeszkód jakie stoją mi na drodze ( 7 razy wybity bark w ciągu 3 lat gdyż mam to "nawykowe") i dla tego teraz trenuję siłowo aby to wszystko się zrosło a co do moich treningów to trenowałem od 5/6 roku życia poczynając od : Karate 2 lata,potem zacząłem chodzi na Jiu-Jitsu Goshin Ryu 8lat (skończyłem 2 lata temu z powodu barku.) oraz w tm samym czasie gdy trenowałem Jiu-Jitsu chodziłem również na Judo 6 lat. Nie dawno postanowiłem zapisać się na Taekwondo (lecz póki co trenuję sam po sobie) gdyż poprawiam oceny itp to na treningi będę chodzić od wakacji. ( i taekwondo zamierzam trenować bardzo długo ;p).

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Trenuję Taekwondo WTF od września, czyli prawie rok ^^

Dlaczego? Na początku chodziłem, bo kumple mnie zwerbowali, a potem mi się spodobało.. pierwsze zawody, pierwszy medal, pierwsze złoto i tak po kolei, aż po brąz na Mistrzostwach Polski ;D

Treningi to zabicie czasu, ale również nauka dyscypliny, nowe znajomości i poprawa kondycji :)

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

boks 2 lata;) chodzilem bo chcialem narazie nie chodze ale mam zamair idz na BJJ;)

@ nie kraf maga tylko krav maga:)

Opublikowano

Karate, konkretnie Seido, od prawie 6 lat (we wrześniu stuknie). Podoba mi się w tej sztuce walki to, że nie jest na 100% nastawiona na walkę. Wręcz przeciwnie. Odnoszę wrażenie, że w treningi w większości są nastawione na kata (definicja chyba nawet na wiki jest :D).

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Opublikowano

Ja trenuje Boks i KickBoxing. Znaczy sie skonczylem z kickboxingiem i zaczelem teraz boks ;pp.

Kickboxing trenowalem nie cale 2 lata, a boks to prawie pol roku ;].

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Gość krzywy231
Opublikowano

teakwondo 2 lata ale zrezygnowalem ze wzgledow zdrowotnych :(

i zapasy 1miesiac

Opublikowano

ja ternuje skilla w Warrock, a tak na serio to mnei zabardzo nie interesuja takie zabawy ;p

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

Ja trenowałem karate jakieś 3 lata temu przez około pół roku,a od...4 lat trenuje piłkę ręczną :D

Opublikowano

Akido, ponieważ sprawia mi to frajde

oraz bardzo lubie uprawiać tą sztuke walki :)

BADŹ CZŁOWIEK JEBNI MINUSA

d41d8e04b1733500fd20697c49f458e0.jpg

80% ostrzeżeń trzeba się pilnować !

Opublikowano

Taekwon-DO ITF trenuje 3 lata we wrzesniu 4 ;p kumple mnie raz zabrali na trening spodobało mi się. "pierwsze zawody, pierwszy medal, pierwsze złoto i tak po kolei, aż po brąz na Mistrzostwach Polski ;D" ,a to co zacytowałem najbardziej mi sięw tym podoba!

Pomogłem? Daj delete.png nie bądź żyła!

18706.png1257702014_35456.png

5610.gif32956.gif

21571.jpg32852.png

4675.jpg31453.png

33874.png5853.jpg

23819.png10567.jpg

858283661.png

Opublikowano

Ja trenowałem kiedyś tak sporadycznie biegi. Tzn. biegałem na 1000m i dalej biegam na zawodach ;p

Jeśli chodzi o sztuki walki to nic. Niestety ale nic :P

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...