Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blad w skrypcie przy uruchamiania serwera

Jarramore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki błąd w konsoli:

[17:40:37 WARN]: Exception in thread "pool-20-thread-2"
[17:40:37 WARN]: java.lang.NoSuchMethodError: ch.njol.skript.lang.Variable.newInstance(Lch/njol/skript/lang/parser/ParserInstance;Ljava/lang/String;[Ljava/lang/Class;)Lch/njol/skript/lang/Variable;
[17:40:37 WARN]:     at ch.njol.skript.lang.SkriptParser.parseVariable(SkriptParser.java:287)
[17:40:37 WARN]:     at ch.njol.skript.lang.SkriptParser.parseSingleExpr(SkriptParser.java:303)
[17:40:37 WARN]:     at ch.njol.skript.lang.SkriptParser.parseExpression(SkriptParser.java:429)
[17:40:37 WARN]:     at ch.njol.skript.lang.SkriptParser.parse_i(SkriptParser.java:1111)
[17:40:37 WARN]:     at ch.njol.skript.lang.SkriptParser.parse(SkriptParser.java:227)
[17:40:37 WARN]:     at ch.njol.skript.lang.SkriptParser.parse(SkriptParser.java:182)
[17:40:37 WARN]:     at ch.njol.skript.lang.Condition.parse(Condition.java:84)
[17:40:37 WARN]:     at ch.njol.skript.lang.parser.ParserInstance.loadItems(ParserInstance.java:321)
[17:40:37 WARN]:     at ch.njol.skript.lang.parser.ParserInstance.run(ParserInstance.java:512)
[17:40:37 WARN]:     at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1142)
[17:40:37 WARN]:     at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:617)
[17:40:37 WARN]:     at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)

OCO z nim chodzi?
Opublikowano

Cały czas Ci go wywala, czy tylko przy jakiejść czynności np Start serwera ?

Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele.

Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube

Opublikowano

Ogólnie to jest problem pluginu "Skript" a nie skryptu :)

A błąd jest poważny bo należy on do parsedu, czyli mogą Ci skrypty niepoprawnie działać.

Podaj wersje Skriptu, z jakiego silnika korzystasz i jego wersja (ewentulanie jeszcze dodatki do skript) 

Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele.

Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...