Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka kara grozi dla hakera ktory jest niepelnoletni?

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie pytanie z ciekawosci

Co grozi np 16-17 etniemu hakerowi ktory np zamykal strony, ddosy i te sprawy? Wiem ze pewnie sad rodzinny ale czy moze pojsc do paki?

Opublikowano

Proszę o odpowiedz na moje pytanie a nie pisac pytania tam gdzie zadalem pytanie, iz ja oczekuje odpowiedzi na moje pytanie a nie pytania na pytanie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Grozi ci najwyzej wizyta policji i lanie od ojca.

A powazniej to sad rodziny wizyta policji opierdol od starych, szlaban na internet i konfiskata komputera bo pewnie znajda jeszcze jakies spiracone gry itp

Opublikowano

Truecrypt dysku to protip. Jeśli jechałeś z internetu mobilnego to wyjeb router + kartę sim (o ile nie jesteś upośledzony to była nie rejestrowana).

Jeśli jechałeś z internetu domowego bez VPN'a/proxy/tora to współczuję głupoty.

Ps. Ddos to nie hacking.

Opublikowano

Mogą Ci wywieźć rodzinę do gułagu, a Ciebie zrzucić z góry Chilliad. Pomijając to, tyle lat to chyba nie 12-13 gdzie się nie ogarnia takich spraw. Jak nie chcesz trolli to napisz na jakimś poważnym forum, ew. poczytaj troche na internecie, po to go masz.

PS: Na Ukrainie tanio sprzedają podrobione dowody ( ͡° ͜ʖ ͡°)

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Poniesiesz koszty jeżeli spowodowałbyś jakieś straty $.

Grzywna, 17 latek to już jesteś sądzony jak dorosły, a 16 sąd rodzinny.

Opublikowano

co to za haker co nie potrafi się zabezpieczyć aby go nie znaleźli LOL

Grozi ci 3 lata w poprawczaku, konfiskacja komputera i grzywna

Opublikowano

To zależy co hackował. Jeżeli hackował ctOS, to pewnie kulka od Blume i po sprawie. Jeżeli Evil Corp, to albo więzienie federalne, albo kulka. Podobna sprawa z Abstergo.

Opublikowano

Ludzie ja tylko pytam z ciekawosci, co wy myslicie ze wczoraj w nocy zablokowalem strone policji i mnie scigaja?

Nie, uważamy, że jesteś przykładnym głupim dzieciaczkiem, który kupuje bootera za 5$, a następnie wysyła iploggery wszystkim dookoła i mówi "no bo za chwile maszynke odpale". Zapewne zddosowales komus serwer minecraft albo tsa, typ zagrozil ci, ze idzie na psy, a ty osrales gacie. Gowno ci zrobia, policja bedzie miala to w dupie. 

Opublikowano

Ludzie ja tylko pytam z ciekawosci, co wy myslicie ze wczoraj w nocy zablokowalem strone policji i mnie scigaja?

Nie, uważamy, że jesteś przykładnym głupim dzieciaczkiem, który kupuje bootera za 5$, a następnie wysyła iploggery wszystkim dookoła i mówi "no bo za chwile maszynke odpale". Zapewne zddosowales komus serwer minecraft albo tsa, typ zagrozil ci, ze idzie na psy, a ty osrales gacie. Gowno ci zrobia, policja bedzie miala to w dupie.

Widac kolega chyba mózgu nie uzywa i nie wie co to znaczy pytanie z ciekawości po 2 nie mieszam sie w to po 3 w minecrafta juz dawno nie gram po 4 prosilem abyscie odpowiedzieli na moje pytanie po 5 nie interwsuje sie tym.zapytale dlatego ze na informatyke mialem cos zrobic jesli chodzi o te sprawy a w kodeksie nic nie pisze o malolatach robiacych to wiec sie kulturalnie pytam a ty juz zaczynasz wyzywać od glupich dzieciaczkow bez powodu oraz podajesz jakies tezy sprzeczne z tym co mam na mysli zadając to pytanie oraz pisalem juz ze temat do zamkniecia wiec nie wiem dlaczego jeszcze wyzywasz. Zreszta kazdy ma swoje zdanie i to szanuję, i dziekuje ze je przedstawiles. Serdecznie pozdrawiam.

Masz like! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...