Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam guard jednego konta na dwóch telefonach?

xolblath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jest możliwość posiadania Steam Guarda do jednego konta na dwóch telefonach? Mamy razem z bratem wspólne konto, i on ma steam guarda, i nie zawsze ma czas, żeby go wysłać. Wiem, że można kliknąć zapamiętaj hasło, i to robię, ale po zrobieniu formata, albo gdy nagle steam zapomni tego hasła to nie chce mi się do niego dzwonić po to, żeby mi wysłał....

Opublikowano

Ja mam dwa telefony to po co mi emulator androida na PC? Co za różnica czy odpalę steama na emulowanym androidzie czy na normalnym? Brat ma jeden telefon ja mam drugi, ja się chciałem tylko dowiedzieć czy można mieć na dwóch telefonach o różnych gmail'ach zarejestrowanych być zalogowanym w tym samym czasie na steamie i mieć na obu dostęp do steam guarda.

Opublikowano

nie da sie mieć na 2 telefonach dostep do guarda xD

poprostu musisz miec wlaczona opcje ''zapamietaj haslo'' i nie trzeba bd kodu wpisywac

a steam od tak raczej nie zapomni ci tego hasla, a formata chyba nie bedziesz robil co tydzien/2tygodnie.. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...