Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak usunąć w lalaker1 phising?

Dewqdak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, sporo osob poleca cheat lalakera 1, nie sciagajcie tego ma to w sobie wirusa, ja bylem zjebe** i to pobralem, powiedzcie mi jak usunac ten "phising" z pc oprocz formatu ;/

Opublikowano

Gadanie lalaker jest czysty jak łza

DMG Loader, reszta to wirusy. Sprobuj Malware Anti, ale ja bym dla świetego spokoju j*bnal formata.

SNq6Ku7.png

Opublikowano

DMG Loader, reszta to wirusy. Sprobuj Malware Anti, ale ja bym dla świetego spokoju j*bnal formata.

Gosciu co ty pierdolisz xDDD

Sa dwie strony z haxem lalakera.. jedna strona to jest ta prawdziwa a druga to jakis j****y fejk zrobiony przez jakiegos randoma z wirusikiem ;)

Jak sie nie sprawdza i pobiera z fake strony to tak jest.. nie pisz glupot ziomek 

Pto2f.png 

Gdzie ten wirus? xD!

8kHod.png

Opublikowano

Gosciu co ty pierdolisz xDDD

Sa dwie strony z haxem lalakera.. jedna strona to jest ta prawdziwa a druga to jakis j****y fejk zrobiony przez jakiegos randoma z wirusikiem ;)

Jak sie nie sprawdza i pobiera z fake strony to tak jest.. nie pisz glupot ziomek 

Pto2f.png

Gdzie ten wirus? xD!

Ktory jest tym dobrym? .org. czy .net? 

Opublikowano

Chciałbym tylko wspomnieć, że nie bez powodu jest on zbanowany na większości for dotyczących metin2.

Co do tematu, format walnij, będzie najprościej.

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...