Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co chcielibyście zobaczyć w idealnym pluginie na gildie?

MatisiekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idealny plugin na gildie powinien mieć w sobie:
- moduł na drop ze stone

- moduł na stowniarki

- moduł na boyfarme

- moduł na tagi i tab prefixy ( ranking )

- moduł na anty nóżki

- moduł na czasowe bany po śmierci

Plugin powinien być podzielony na core i mieć moduły które wymieniłem wyżej. By można było je dograć, lub ich nie dogrywać.

Plugin powinien obsługiwać wszystkie wersje od 1.7.2, aż do aktualnej 1.11

Najlepiej żeby plugin był kalką pluginu FunnyGuild, ale nie wymagał instalacji WildSkripa, ani Skripta. Bo te pluginy bardzo obciążają serwer.

Plugin powinien być kompatybilny z wieloma silnikami, w tym z PaperSpigotem, Sponge i BoungeeCordem

Plugin powinien mieć aktywny support na serwerze discorda

I wiele wiele więcej..

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Według mnie:

- Zarządzanie gildią w GUI, 

- Banner Gildii,

- Wsparcie 1.10+

I tak jak wyżej wymienione ;D

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Drop ze stone? Stoniarki? W pluginie na gildie? Może jeszcze Bungeecorda i piekarnik?

@Rever_PL to akurat znajdziesz w NovaGuilds. Bannery niedokończone co prawda ;) Wspiera od 1.7.9 do 1.11

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

Drop ze stone? Stoniarki? W pluginie na gildie? Może jeszcze Bungeecorda i piekarnik?

@Rever_PL to akurat znajdziesz w NovaGuilds. Bannery niedokończone co prawda ;) Wspiera od 1.7.9 do 1.11

Tak, wszystko po to by wybić się ponad konkurencje : )

Bo kto nie lubi ciepłych bułeczek prosto z pieca?

A poza tym, to twój plugin jest praktycznie nieużywalny! Wiem bo próbowałem go kiedyś instalować na swoim serwerze ale ciągle coś nie działało. Zresztą widziałem wiele serwerów które instalowały twój plugin, ale zaraz go odinstalowywały bo coś im się psuło, było niezrozumiałe lub nie działało.

@topic

Chciałbym zobaczyć że twój plugin jest instalowany na wielu serwerach, nie stwarza problemów i ma dobrą opinie ( tylko wtedy to będzie dla mnie ideał )

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Tak, wszystko po to by wybić się ponad konkurencje : )

Bo kto nie lubi ciepłych bułeczek prosto z pieca?

A poza tym, to twój plugin jest praktycznie nieużywalny, wiem bo próbowałem go kiedyś instalować na swoim serwerze ale ciągle coś nie działa. zresztą widziałem wiele serwerów które instalowały twój plugin, ale zaraz go odinstalowywały bo coś się psuło lub nie działało.

@topic

chciałbym zobaczyć że twój plugin jest instalowany na wielu serwerach, nie stwarza problemów i ma dobrą opinie ( tylko wtedy to będzie dla mnie ideał )

Konkrety, logi, problemy, bo tak to sobie możesz gadać i gadać ;)

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

@MatisiekPL

• Połączenie MySQL, SQLite, flat (chyba to jakoś tak się nazywa - nie wiem),
  • ranking na stronie,
  • efekty dla gildii,
  • możliwość wyłączenia cuboidów,
  • chat gildijny oraz sojuszniczy,
  • możliwość zmiany wiadomości w configu,
  • powiększanie gildii,
  • przedłużanie ważności gildii,
  • oraz jakaś komenda dla admina.
Opublikowano

Jakby pod każdą gildie na stronie była nowa strona, czyli gildia o nazwie TEOHD  znajdowała się na stronie i tam admin gildii mógłby dodawać info o bitwach z kim chciałby się zmierzyć, jak i dawać opis swoich gildii.

Opublikowano

sensowny kod który nie będzie działał jak kompletnie g****o, normalną bazę danych nie masz tylko tabelek User|Guild gdzie w guild nie zapisujesz listę nicków graczy...

1438614356923701010629.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...